FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Heidi Eskelund KnudsenRune Christiansen
Fagdidaktik i historie
Pris 199,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  115
ISBN:  9788771184853
Udgave, år:  1, 2015
Oplag, år:  2, 2017
Udgivelse:  Marts 2015
Indbinding:  Hæftet
Best.nr.:  3511
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

I denne bog introducerer to erfarne didaktikere til faget historie i grundskolen og på ungdomsuddannelserne. Forfatterne giver deres bud på moderne dansk historiedidaktik.I bogen nedbryder de to forfattere grænserne mellem historieundervisningen i grundskolen og på ungdomsuddannelserne for at skabe en større sammenhæng i elevernes oplevelse af historie og deres udbytte af faget.

Forfatterne giver et historisk indblik i fagets udvikling samt dets aktuelle udfordringer og muligheder. Hertil kommer kapitler med konkrete øvelser til henholdsvis 3.-7. klasse og 8. klasse-3. g.

Bogen indgår i serien Didaktik, der er målrettet grundskolen og ungdomsuddannelserne. Alle bøger i serien går praktisk til værks, er fyldt med øvelser og baseret på den nyeste forskning inden for området.


Forfatterinfo:

Heidi Eskelund er ph.d. i historiedidaktik og underviser ved Aarhus Universitet samt University College Lillebælt.

Rune Christiansen er mag.art. i historie og lektor i historiedidaktik ved læreruddannelsen i Aarhus samt censorformand for historiefaget på de danske læreruddannelser.

Anmeldercitater:

»[…] 100 siders letlæst og inspirerende vitaminindsprøjtning til en historielærers hverdag. […] Det er en fin lille håndbog, som anbefales til alle som ønsker at holde sig ajour og få inspiration til at videreudvikle sin praksis«.
Noter

»’Fagdidaktik i historie’ er en glimrende bog til en presset hverdag og opfylder på alle måder mine ønsker til nye konkrete undervisningsforløb, praktiske opgaver samt måder, hvorpå man kan styrke elevernes historiske tænkning. Den indeholder masser af konkrete eksempler, som er lige til at gå til samt anvende i det daglige. Bogen er yderst anvendelig og har givet mig inspiration både fagligt og fagdidaktisk«.
Maria Sigl, folkeskolelærer

 

»Jeg vil på det kraftigste opfordre min historiekolleger til at læse den, så vi i fælleskab kan diskutere udviklingen i vores fag og finde nye spændende tiltag til glæde for elevernes læring«.
Hans Kristian Beldring, Sjølundsskolen

»Det er en rigtig fin lille bog, som bringer nogle spændende pointer i spil. Der kan komme mange gode diskussioner ud af især kapitel to, hvor forfatterne beskriver de udfordringer, faget står overfor. Den sluttes af med gode eksempler på øvelser: det især, tror jeg, er rigtig godt. Det er nemlig noget faget og mange lærebogssystemer mangler«.
Sandra Kock Halskov, folkeskolelærer

»De to forfattere har virkelig leveret et fremragende arbejde med deres bog om historiedidaktik. Den bør blive obligatorisk på samtlige uddannelsesinstitutioner. Så eleverne får det, de har krav på: en spændende og vedkommende historieundervisning, der kan være med til at gøre dem til søgende mennesker«.
Historieonline.dk

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik