FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Suste Bonnén
De bevarer Danmark
– kærlighed til fredede huse
Pris 399,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  432
ISBN:  9788771183863
Udgave, år:  1, 2014
Oplag, år:  1, 2014
Udgivelse:  November 2014
Indbinding:  Indbundet
Illustreret i farver
Best.nr.:  3421
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Huse har ikke godt af at stå tomme – de forfalder. Huse er rammer om menneskers liv, og de skal bruges og elskes. Suste Bonnén har rejst Danmark tyndt for at fotografere og interviewe de mennesker, der bor i 46 af Danmarks fredede bygninger.Suste Bonnén har selv boet i et fredet hus: Karnaphuset i Rønne. Hun forelskede sig på stedet, købte det og blev fascineret af alle de mennesker, der arbejder med at bevare vores kulturarv gennem de fredede bygninger.

»Mine år i Karnaphuset har lært mig, hvor højt vi mennesker kan komme til at elske vores huse. Det er denne kærlighed, jeg gerne vil formidle videre«, fortæller hun.

I Danmarks ca. 9.000 fredede huse arbejder en række ildsjæle med at bevare og forny husets ånd. I denne bog fortæller Suste Bonnén i billeder og tekst, hvordan disse mennesker passer på, maler, graver, kalker, støtter, river ned, bygger op og skaber historie, mens de tager sig af Danmarks kulturarv.

Suste Bonnén tager os med rundt i landet – lige fra Klitgården i Skagen og Mejlen i Aarhus over Hagenskov Gods og Hindsgavl på Fyn til Herlufsholm på Sjælland, Godtvedskolen på Frederiksberg og til de 90 beboere på Christiansø.

Undervejs kommer vi med til Brorson-aften i Ribe, til bryllup på Nørre Vosborg, keramikkurser på Bornholm, saloner på Gråbrødretorv i København, til ballet i Tivoli og meget mere.


Forfatterinfo:

Suste Bonnén er fotograf, kunstner og cand.mag. i musik. Hun har udgivet en lang række foto- og portrætbøger og haft udstillinger landet over.

Anmeldercitater:

»Bogen er en meget original måde at fortælle om særlige huse på. Helt personligt vælger Suste Bonnén at fokusere på dem, der bor i de fredede huse og har kærlighed til husene. En overraskende vinkel. Smukt fotograferet og meget, meget velskrevet. Poetisk, fint indlevet og afvekslende i formen. Bravo!«.
Peter Olesen, forfatter og journalist

»Aldrig før har man set sammenspillet mellem mennesker og huse på den inspirerende måde«.
Suzanne Brøgger, forfatter

»[…] en flot og poetisk bog [...] fuld af skønne og poetiske billeder, der både skildrer de fredede ejendomme, menneskene i dem og samspillet mellem menneske og hus«.
Helle Sahl Madsen i Kristeligt Dagblad

»Flot og inspirerende bog, hvor de smukke og stemningsfulde fotografier af huse og ejere samt den relativt korte ledsagende tekst på fornem vis videreformidler Suste Bonnéns fascination af steder og mennesker«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Der er ikke tale om journalistik i Bo Bedre-stilen, men om en professionel og indfølt tilgang til husene og det engagement, som ejerne lægger for dagen, og som stederne bærer præg af i en fin balance mellem antikvariske værdier og nutidig komfort. […] nok så kvalitetsbetonet er billeddelen i bogen. Susten Bonnén bekræfter her på bedste vis sine evner som fotograf eller rettere kunstfotograf, både når det gælder bygning […] og personer. Bonnén får det unikke frem i begge kategorier. Og læseren får nogle enestående indtryk af de værdier, som fredning sikrer juridisk, men kun for alvor kan sikres gennem – passionerede ejere«.
By & Land

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik