FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Lars BergholdtHanne Kathrine Kallesøe
Innovation i uddannelse og profession
Pris 299,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  208
ISBN:  9788771181647
Udgave, år:  1, 2014
Oplag, år:  1, 2014
Udgivelse:  Maj 2014
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret i farver
Best.nr.:  3401
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvordan skaber vi uddannelser i verdensklasse trods nedskæringer? Bogen viser vejen frem og henvender sig til alle, som ønsker at iværksætte innovativ udvikling i uddannelser og tilhørende professioner med det mål, at studerende og uddannede praktikere får kompetencer og inspiration til at løse de udfordringer, som velfærdssamfundet har i et postmoderne samfund.Man kan læne sig tilbage og knibe en tåre over de mange nedskæringer på uddannelsesområdet. Eller man kan gå offensivt ind i debatten og præge udviklingen og fremtidens uddannelser. Sidstnævnte metode er med stor succes brugt på Pædagoguddannelserne i Odense og Svendborg – gennem Innovationsprojektet, der blev indledt i 2011.

Projeket blev igangsat for at øge de studerendes engagement og hjælpe dem med at tænke i innovation og next practice i stedet for at tage udgangspunkt i best practice eller i værste fald give op. I bogen har Lars Bergholdt og hans medudvikler af projektet Hanne Kathrine Kallesøe samlet deres viden, metoder og resultater.

Udgangspunktet er den offensive uddannelsestænkning, og forfatterne trækker tråde til både innovation i den offentlige sektor generelt, til begrebsafklaringer og definitioner, didaktiske overvejelser og metodiske tilgange og afslutningsvis også til konkrete eksempler på brugerdreven innovation i professionen og i innovationsbaseret læring.

Bogen henvender sig til alle undervisere og studerende på landets professions-, efter- og videreuddannelser, der arbejder – eller ønsker at arbejde – med innovation samt andre med interesse for emnet.


Forfatterinfo:

Lars Bergholdt har været aktiv med udepædagogik i hele sit arbejdsliv, både som deltager og underviser. De seneste 25 år har han været ansat som lektor i naturfag ved Pædagoguddannelsen, UCL.

Hanne Kathrine Kallesøe er udviklingskonsulent og lektor på University College Lillebælt.

Anmeldercitater:

»Denne bog er et eksempel på en positiv, men også afbalanceret fremstilling af et udviklingsprojekt på pædagoguddannelsen. […] Er man førstegangslæser i emnet innovation, kan bogen være en god øjenåbner på grund af de mange teoretiske kapitler, hvor rigtig mange af de begreber, der flyder rundt i de daglige aviser og tidsskrifter, forklares og defineres […] Rigtig velfungerende og provokerende er beskrivelsen og diskussionen af de forestillinger, der tidligere og aktuelt har været af borgerne – de mennesker, professionerne leverer ydelser til […]«.
Folkeskolen

»Bogen er i sandhed både en vigtig debatbog og i lige så høj grad en håndbog, som bør findes på landets professionshøjskoler, ude i praksisfeltet samt i de studerendes bogsamlinger«.
Sygeplejersken

Her kan du downloade bogens kapitel 10. Kapitel 10
Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik