FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Jørgen Groth
Drømmearbejde
Om at anvende det ubevidstes symboler
Pris 299,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  294
ISBN:  9788771183023
Udgave, år:  3, 2014
Oplag, år:  2, 2019
Udgivelse:  Juni 2014
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret
Best.nr.:  3353
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Bogen beskriver en metode til drømmearbejdet, som bygger på en tilnærmelse af tre ellers ofte adskilte drømmeforståelser: den psykoanalytiske (den psykodynamiske)‚ den analytiske (jungianske) og den gestaltterapeutiske. Bogens metode fremhæver desuden sammenfaldene i disse tre retninger, og hvordan de supplerer hinanden.Vi drømmer 4-6 gange hver nat‚ også selv om vi ikke husker drømmene. Det er vigtigt ikke at standse drømmeproduktionen. Når man drømmer, sker der en udveksling af informationer mellem forskellige dele i psyken. Forskellige modsætninger bearbejdes‚ konflikter løses‚ ting afsluttes.

Drømme er klare budskaber fra det ubevidste, der tydes subjektivt via drømmerens oplevelse af drømmen eller symbolet. Gennem dialogen mellem det bevidste og det ubevidste får vi mulighed for mere omfattende informationer om vores måde at være i verden på. Informationer frie for ønsketænkning og censur. At arbejde med drømme er derfor at arbejde med menneskelig udvikling.

Bogen lærer os at bruge drømme og symboler fra det ubevidste i vores egen udvikling. Jo mere vi ved, hvem vi er, jo bedre kan vi vælge – og desto bedre kan vi leve vores liv. Drømmearbejdet giver os således adgang til vigtige og nødvendige ressourcer. Og drømmene ses som en åbning til det dybere, det mere almene og sande og det mere hele og evigt menneskelige.

Denne gennemarbejdede tredje udgave af Jørgen Groths bestseller indeholder helt nye afsnit om overføring og modoverføring, mareridt, afslutning af det uafsluttede samt psykoterapi, etik og samfund.


Forfatterinfo:

Jørgen Groth er cand.psych.aut., supervisor og specialist i psykoterapi med egen praksis. Han er en erfaren underviser og har siden 1982 arbejdet med psykoterapi og drømmearbejde på gestaltterapeutisk grundlag.

Anmeldercitater:

»Gennem læsning af bogen er jeg gentagende gange blevet udfordret i forhold til min egen virkelighed. Jeg har tilegnet mig brugbare faglige og almenmenneskelige redskaber, som har vist en vej ind i og hen imod en forståelse af vigtigheden af arbejdet med drømme. Jeg kan med glæde anbefale bogen, den er skrevet, så man bliver eftertænksom og får lyst til at begive sig ind på drømmens forunderlige veje«.
Lene Qvortrup, lektor

»I en tid, hvor der er så meget fokus på jeget og ansvar for egen lykke, er det en gave at læse denne bog og mærke forfatterens dybe ønske om at formidle tid til en proces, udvikling og vækst«.
Tidsskrift for psykoterapi

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik