FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Pia Olsen
Alene om opdragelsen
– familie uden far
Pris 249,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  153
ISBN:  9788771183245
Udgave, år:  1, 2014
Oplag, år:  1, 2014
Udgivelse:  Marts 2014
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret i farver
Best.nr.:  3261
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Bogen indeholder interview med otte selvvalgte singlemødre, der fortæller om både fordele og ulemper ved at være aleneopdrager. De beretter hudløst ærligt om, hvad moderskabet har betydet for deres karriere og sociale netværk, hvordan hverdagen har forandret sig, hvordan man tackler spørgsmål som ’Hvor er min far?’ og meget mere.Da Pia Olsens datter var tre måneder gammel og hendes liv fyldt med bleskift, amning og søvnmangel, spurgte en veninde: »Er du så lykkelig nu?«. Pia Olsen havde nemlig truffet et kontroversielt valg. Hun var blevet insemineret med anonym donorsæd og blevet mor uden en far. Et valg, Pia traf, fordi hun var sidst i trediverne og ikke havde fundet manden, hun ville skabe familie med.

I 2008 fødte Pia sit ønskebarn, datteren Karla. Herefter stod en ny hverdag klar. En hverdag hvor netværk, karriere og folks fordomme blev udfordret. Her var nemlig ingen far til lige at tage over, når mor skulle arbejde sent eller var træt. Der var mor – hele dagen, hver dag.

Bogen henvender sig til alle, der har en hverdag som ene voksen med børn. De interviewede er Mette Uth, Nina Sahner Hansen, Lene Gammelgaard, Mette Daneskov Petersen, Christina Telling-Poulsen, Hanne Prien, Susanne Hansen og Marianne Holst.


Forfatterinfo:

Pia Olsen er journalist og foredragsholder. Hun er selv blevet mor med donorsæd og har tidligere udgivet bogen Mor uden far

Anmeldercitater:

»Bogen blev læst i nærmest et stræk. Forfatteren har tydeligvis haft en meget god kontakt til kilderne, som hun alle får til at åbne sig – i nogle tilfælde endda blotte sig, for bogen ønsker ikke at tegne et rosenrødt billede af singlemødrene. Tværtimod går den tæt på situationer og overvejelser af den mere smertefulde slags. Og det er måske en af de største kvaliteter ved læsningen, at forfatteren ikke er berøringsangst, men formår at skabe et ganske ærligt billede af portrætpersonerne. Den er et oplæg til debat om, hvad såvel et godt børne-, voksen- og kvindeliv er, og dens pointe – at det i sidste ende handler om nærvær og kærlighed – er meget livsbekræftende. Bogen kan derfor læses af et bredt publikum, og den er en oplagt venindegave til kvinder i alle aldre«.
Mette Reinhardt Jakobsen, kommunikationsrådgiver

»Endelig en bog, hvor ærligheden og engagementet er så tydelig, at jeg som ’alenemor’ kan genkende områder fra min egen hverdag«.
Anne Løhde Rask, mor og pædagog

»Jeg synes, bogen giver fine perspektiver på, hvorfor nogle af os vælger at få vores børn alene. At det er ønskebørn, der er valgt. Men at det at stå alene med ansvaret ikke er et drømmescenarie. Bogen giver et sobert billede af kvinderne og deres valg/situation, og viser på en meget fin måde, hvilken styrke de hver især besidder«.
Dorthe Mundbjerg, udviklingssygeplejerske

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik