FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Torben Hansen

Forord af Ole Vedfelt


Det ubevidstes potentiale
– kybernetisk psykologi i anvendelse
Pris 299,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  352
ISBN:  9788771183146
Udgave, år:  1, 2015
Oplag, år:  1, 2015
Udgivelse:  Juni 2015
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret i farver
Best.nr.:  3254
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Kybernetisk psykologi er læren om sindets kreative kompleksitet. Det er læren om, hvad der sker i og mellem mennesker. Og det er læren om, hvordan vi kan få glæde af det potentiale, vi alle rummer i det ubevidste.Gennem tretten kapitler præsenteres den kybernetiske psykologi. Teorien integrerer teori fra forskellige psykologiske skoler og sammenbringer disse i en overordnet og ny teori.

Den kybernetiske psykologi er udviklet og beskrevet af psykoterapeut og forfatter Ole Vedfelt. Teorien er anvendelig på mange områder, blandt andet i terapeutisk praksis, i forhold til læring og pædagogik og som redskab til bedre ledelse.

Bogens kapitler viser, hvordan den kybernetiske psykologi med stort udbytte kan bruges i arbejdet med:

• Mindfulness
• Drømme
• Bevidsthed
• Kreativitet
• Pædagogik
• Psykoterapeutisk praksis
• Læring
• Coaching
• Videnskabsteoretisk tænkning

Forfatterne beskriver forskellige veje til det ubevidstes potentiale – for eksempel kropsfornemmelser, indre fantasier, kreative udtryk, følelser og drømme.

Bogen er skrevet til psykologer, terapeuter, psykiatere, pædagoger og lærere samt til studerende på landets psykoterapeutiske, pædagogiske og psykologiske uddannelser. Den vil derudover kunne læses af alle med interesse for psykologi og personlig udvikling.

Ole Vedfelt har skrevet forord til bogen. De tretten bidragydere har alle indgående kendskab til den kybernetiske psykologi, de forbinder her denne tænkning med deres respektive interesser og fagområder.


Redaktørinfo:

Torben Hansen er uddannelsesleder og supervisor på Vedfeltinstituttets psykoterapeutiske uddannelse og har gennem mange år arbejdet som privatpraktiserende psykoterapeut. Derudover underviser han i mindfulness på virksomheder og i institutioner.

Anmeldercitater:

»Tak for denne velskrevne og indsigtsfulde antologi, som fremstår som en spændende dannelsesrejse i den kybernetiske psykologi. [...] I min terapeutiske praksis vil bogens budskaber få en plads på min redskabshylde og blive brugt med kærlig omtanke«.
Lene Qvortrup, familieterapeut og lektor

»En epokegørende ny indfaldsvinkel til vores psyke […] en uhyre vedkommende bog for alle, som søger veje til at forstå, hvad der sker ’under vores overflade’ – og i samspillet med andre mennesker«.
Carsten Høgh, forsker, cand.mag. og psykoterapeut

»Sammenfattende vil jeg sige, at jeg har fundet bogen både interessant og læseværdig. Jeg er nok ikke enig i alt det, der står, men føler mig inspireret til både indre og ydre dialog. Og det er vel et af de bedste kvalitetsstempler, man kan give en bog«.
Misser Berg, psykoterapeut MPF, Tidsskrift for psykoterapi

»Den tilbagevendende kredsen om Vedfeltske grundtemaer får bogens fælles-teoretiske platform til at fremstå med tydelighed – men samtidig som rummelig. Hver ny artikel spejler materialet i en ny faglighed, et nyt fagligt-personligt gemyt. […] en særlig fornøjelse at læse og fornemme, hvordan Vedfelts faglige verden har beriget og befrugtet et socialt, fagligt miljø, og med tilsyneladende fastholdelse af individualitet og kreativitet«.
Søren Willert, Psykolog Nyt

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik