FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Elizabeth VerdickElizabeth Reeve

Oversat og bearbejdet til danske forhold af Anne Skov Jensen


En overlevelsesguide for børn med autismespektrumforstyrrelser
(og deres forældre)
Pris 269,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  239
ISBN:  9788771181340
Udgave, år:  1, 2013
Oplag, år:  5, 2021
Udgivelse:  September 2013
Indbinding:  Hæftet
Illustreret i farver
Best.nr.:  3227
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Bogen henvender sig direkte til børn med autisme og lignende diagnoser. Det er en værktøjskasse fyldt med gode råd om bl.a. kommunikation, venskaber, skole, motion samt om at håndtere sine følelser og sin adfærd.Børn med autismespektrumforstyrrelser har svært ved at forstå sociale koder i kultur og sprog samt at interagere socialt med andre – både hjemme og i skolen. Til gengæld har børnene mange andre ressourcer og evner, de kan bruge, f.eks. er de ofte bedre til at koncentrere sig end mange andre børn.

Her er masser af viden, erfaringer, tjeklister, faktabokse og citater, der hjælper barnet og dets voksne til en bedre hverdag – og til at forstå, hvad det vil sige at være 'på spektret'.

Bogen henvender sig til børn med en autisme-, aspergers- eller GUU-diagnose samt deres voksne, både forældre, lærere, pædagoger og behandlere.

Forfatterne er begge mødre til børn med autismespektrumforstyrrelser.


Forfatterinfo:

Elizabeth Verdick er børnebogsforfatter og har skrevet flere bøger om opdragelse og sund udvikling.

Elizabeth Reeve er børnepsykiater og arbejder med børn og voksne med udviklingsforstyrrelser.

Anmeldercitater:

»Bogen er skrevet i et letforståeligt sprog, som børn er i stand til at forstå. Bogen er også fantastisk til forældre, som med et barn med diagnose ofte har brug for konkrete beskrivelser af, hvordan det er at være i den krop, som er naturlig for barnet selv. Det bedste ved bogen er, at den så præcist og vedholdende beskriver tilstanden som en udviklingsplatform, som er dynamisk og ikke en parkering. Der er masser af håb om en tilværelse på samme vilkår som andre i befolkningsgruppen«.
Isabella Sandberg, psykoterapeut

»Ved du ikke, hvad ASF er, så SKAL du købe denne bog. […] de helt hverdagspraktiske ting er med, hvilket gør, at bogen distancerer sig fra andre bøger om ASF«.
Karakteren 10 i AKTbladet

»En virkelig velskrevet bog på et højt fagligt niveau og på et plan, hvor alle kan være med. Denne bog bør anskaffes af alle som har børn, arbejder med børn, er i familie med børn, eller bare gerne vil have en større forståelse for denne gruppe af børn, som vi alle møder på vores vej. Specielt vil jeg fremhæve den positive og humoristiske tone som bogen er skrevet i«.
Dorthe Skovborg, lærer på behandlingsskole samt uddannet socialpædagog

»Endelig en bog, som nemt og ligetil forklarer det, som er svært for børn med ASF. Den kan med fordel både bruges privat, men også i den grad af professionelle som oplæg til snakke om det at være barn med ASF. Bogen adskiller sig i stor grad fra andre bøger på dette område, da den ikke kommer med lange snørklede forklaringer, men derimod kort og godt forklarer, hvordan tingene er – og det er så let, at selv et barn kan forstå det. Især afsnittet om socialt samvær var godt for min søn at få læst højt – og det gav anledning til nogle gode snakke om det at være social med ASF«.
Christina Appelgren, mor til to drenge med ASF

»Bogens tone er positiv, ’med et glimt i øjet’, og alligevel realistisk og saglig, og det er dejligt med en bog, der møder børnene og de unge med fokus også på deres styrker og unikke særkender og ikke kun med fokus på udfordringer og problemadfærd. For en børnekliniker gør dette bogen til en lille guldgrube at hente konkret lavpraktisk og let anvendelig inspiration fra«.
Psykolog Nyt

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik