FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Ophelia Achton
Børn og natur
– på den pædagogiske assistentuddannelse (PAU)
Pris 199,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  108
ISBN:  9788771180848
Udgave, år:  1, 2013
Oplag, år:  1, 2013
Udgivelse:  Oktober 2013
Indbinding:  Hæftet
Illustreret i farver
Best.nr.:  3218
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvordan bruger man naturen som et rum for det pædagogiske arbejde? Bogen er skræddersyet til faget 'børn og natur' på PAU – den pædagogiske assistentuddannelse. Fokus er på, hvordan den pædagogiske assistent kan planlægge aktiviteterne, så de skærper børnenes nysgerrighed og bidrager til deres læring og forståelse af verden.Bogen består af to dele. Første del giver det teoretiske grundlag for assistentens arbejde i naturen, og anden del giver inspiration til, hvordan man kan anvende teorien i praksis.

Bogen inspirerer til pædagogisk arbejde inden for motorik, æstetik, kreativitet, fantasi, sprog, sociale og personlige kompetencer m.m. Og her er helt konkrete ideer til at bruge kompas, forhindringsbaner, fortælling, indsamling af mad i naturen, fælles buskørsel, indretning af lejrplads, snittearbejde, optænding af bål, insektsafari og meget mere.

Med udgangspunkt i bogens mange aktivitetsforslag kan den pædagogiske assistent give børnene en række gode og lærerige naturoplevelser. Overskrifterne er bl.a. friluftsaktiviteter, naturen fuld af dejlig mad, socialt samvær, lejren som pædagogisk værksted og bålet som pædagogisk aktivitet.

Bogens aktiviteter kan desuden bruges ved pædagogisk arbejde med andre målgrupper end børn, f.eks. unge eller voksne med funktions­nedsættelser.


Forfatterinfo:

Ophelia Achton er biolog og har en master i naturfagsdidaktik. Hun er lektor i naturfag og har mange års erfaring med børns naturoplevelser – både som leder af en naturskole og som naturlegepladsdesigner.

Anmeldercitater:

»Efter at have læste denne bog, blev min indre storbypiges spejderdrømme vækket på ny. Kort efter måtte jeg bare en tur på stranden for at se og mærke naturen på en ny måde og det lykkedes. Første del af bogen er godt argumenteret, teoretisk funderet og jeg bliver draget ind i selvfølgeligheden af et emne, som for en storbyrotte som mig kan blive så selvfølgeligt, at jeg helt har glemt magien ved naturoplevelser. Det var berigende at få teoretiseret denne selvfølgelighed, så min lidt naturdøde hjerne fik lyst at genåbne nogle tidligere åbne døre. Tak for glæden ved at læse denne bog«.
Irene Jørgensen, bevægelsespædagog

»Som uddannet pædagog kunne jeg godt have tænkt mig en lignende bog, da jeg læste. Denne bog vil jeg både kunne bruge professionelt og til aktiviteter i min fritid. Bogen fortæller på en overskuelig måde, hvorfor det er så vigtigt, at vi opholder os mere ude i naturen. Dette både i professionelt øjemed, men også med vores venner og familie i vores fritid. Bogen er letlæst og giver masser af ideer til aktiviteter i naturen. Men bogen gør også, at man selv begynder at få nye ideer til aktiviteter. En meget positiv oplevelse og jeg glæder mig til nye oplevelser i naturen med denne bog«.
Sanne Jensen, socialpædagog og friluftsvejleder

»Bogen er fantastisk! I mit arbejde på en lilleskole er den i den grad anvendelig. Især til vores årlige lejrskole, der i den skønne natur ved Sejrø Bugten. Bogen er utroligt godt skrevet og med den teoretiske 1. del og den siden praktiske 2. del, kommer den omkring det, vi også vægter meget på vores skole. Et mesterværk af en bog!«.
Marianne Laustsen, psykomotorisk terapeut og pædagog

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik