FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Marian C. Prestage
At sprede skyer
– om at miste sin elskede og finde livet igen
Pris 199,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  136
ISBN:  9788771183030
Udgave, år:  1, 2014
Oplag, år:  1, 2014
Udgivelse:  Februar 2014
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  3217
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

En bevægende historie om kærlighed, sorg, sygdom, familie, omsorg, håb, vilje, ægthed, ensomhed, fortvivlelse, glæde – livet og døden. Det er også en historie om at sige ja til hinanden midt i livets svære stund og fortælle en 18-årig teenager, at hans far skal dø af den samme sygdom, som hans mor døde af.Hele familien er samlet i det lille hjem i Nordsjælland på en smuk og frostklar dag i februar. Midt i stuen står en hospitalsseng. I sengen ligger Dave, som drager sit sidste åndedrag præcis fire måneder efter, at han fik stillet diagnosen kræft i bugspytkirtlen. Knap 46 år gammel.

I denne inderlige og personlige beretning fortæller Marian Prestage uforskønnet om sin mands sygdom og død samt de svære måneder og år efter, hvor hun forsøger at få hold på sit liv igen.

Der findes ingen facitliste, når det handler om at håndtere sorg. Men Marian fortæller i denne bog, at det er muligt at komme gennem sorgen – at sprede skyerne og genfinde solskin. Vi hører om hendes tanker og følelser, og om hvordan hun håndterer sorgen og kæmper for at finde fodfæste som enke på bare 36 år. Hun skildrer det sårbare og svære møde med omgivelserne, som er præget af berøringsangst. Og ikke mindst, hvordan det er muligt at finde glæden og livskraften igen.

Bogen henvender sig til fagpersonale, der arbejder med døende og deres pårørende, til psykologer samt til de mennesker, der har mistet en nærtstående.


Anmeldercitater:

»En oprigtig og troværdig beretning om at opleve sygdom og død på nærmeste hold […] til hjælp for mange, der aktuelt står i situationen«.
Eva Jørgensen, journalist, forfatter og foredragsholder 

»[…] let læst, men den gør et dybt indtryk […] Bogens store styrke ligger i, at Marian Prestage skriver ganske ligefremt og uden at besmykke hverken sig selv, den syge eller hele situationen«.
Kristeligt Dagblad

»Den berørte mig dybt. Usentimental – men fuld af følelser. Jeg var med, når Marian stod ved stranden, gik i skoven, sad i kirken til sin mosters begravelse og forstod hendes indsigt i at begravelser er for de efterladte – ikke for den døde. Men jeg fik også utroligt ondt af hende. Hvor må hun have følt sig ensom. 
Men aldrig fik jeg for meget, aldrig tænkte jeg: altså, her vil jeg ikke være. Aldrig følte jeg, at jeg overskred anstændighedens grænse til intimsfæren. Marian formår at sætte den grænse i sin lidt konstaterende skriveform. Sådan var det, sådan havde jeg det«.
Ingrid Muus

»Denne bog er relevant læsning for sygeplejersker i en tid, hvor der sat ekstra fokus på pårørende i palliative forløb […] Læseren inviteres helt tæt på, når Marian beskriver sin sorgproces og relationer til andre. […] Tidsforløbet giver indblik i de mange sider af at miste og vise sorgens facetter«.
Sygeplejersken

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik