FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Kirsten Poulsgaard
Lyst til læring
– om at opdage verden med børn
Pris 249,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  160
ISBN:  9788771181579
Udgave, år:  1, 2013
Oplag, år:  1, 2013
Udgivelse:  August 2013
Indbinding:  Indbundet
Illustreret i farver
Best.nr.:  3205
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Allerede i vuggestuen og børnehaven er børn i gang med at opdage og blive klogere på verden. De forsøger at forstå naturfænomener, matematik, tegn, bogstaver og alt det, som vi førhen mente hørte skolen til. Bogen viser, hvordan vi voksne kan hjælpe børnene på vej og give dem de bedste muligheder for udvikling og læring.Det er helt afgørende, at barnet ses som aktiv i sin egen læring, og at det dermed bliver barnets egen motivation og lyst, der driver værket. Men vi voksne kan være en støttende kraft og skal deltage aktivt i børnenes læringsproces.

Med udgangspunkt i konkrete eksempler fra nyere nordisk forskning samt kulturhistorisk teori om leg og læring viser bogen, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe børnene på deres vej til udvikling og læring og give dem de bedste kompetencer til at mestre tilværelsen og få et godt liv.

Håndgribeligt og i et tilgængeligt sprog præsenterer bogen undersøgelser og teoretiske overvejelser om barnets læring ud fra en udviklingspsykologisk forståelsesramme.


Forfatterinfo:

Kirsten Poulsgaard er udviklingspsykolog og mag.art. Hun har bl.a. været leder af Udviklingsafdelingen på Lærer- og Pædagoguddannelsen i Jelling, medlem af regeringens skolestartudvalg i 2005 og koordinator for Socialministeriets ekspertgruppe ved udarbejdelsen af de pædagogiske læreplaner i 2003. Hun har mange års erfaring med nationalt og internationalt konsulentarbejde, undervisning og formidling inden for det pædagogiske område.

Anmeldercitater:

»En inspirerende titel, som kombinerer den følelsesbaserede motivation med et nytteperspektiv. Poulsgaards ærinde er klart, læring kræver tilstedeværende voksne, som vil involvere sig i og skabe de aktiviteter, som børn kan lære af. Dette argumenterer hun for på overbevisende vis og giver via eksempler inspiration til pædagoger i daginstitutionerne«.
Josua Christensen, skolelærer

»Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog og inddrager den nyeste nordiske forskning på området, hvor det er relevant. Bogen er praksisnær og er fyldt med små cases fra dagligdagen, der eksemplificerer bogens hovedpointer. En bog, der bør stå på alle faglige hylder i daginstitutionernes personalerum«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Lyst til læring er en inspirerende let læselig lille fagbog, som giver pædagogiske redskaber til at forstå barnets verden set fra barnets eget perspektiv. Bogen hjælper den voksne, som er tæt på barnet, til at udvise nænsomhed og respekt for barnets egen måde at møde sin virkelighed på og derigennem møde barnet på dets egen vej mod nye læringsmål. Bogen er lige til at sætte på boghylden i børnehaven som fagbibliotek. Bogen er et positivt opslagsværk og hjælper til at forstå barnet og dets livsverden. Den kan være et godt lille redskab, som kan tages med under armen, når pædagogstuderende skal ud i deres første praktik. Bogen har en fin balance mellem teori og praksisforståelse«.
Lene Qvortrup, underviser på University College Copenhagen

»Bogen er lettilgængelig at læse og med et godt sprog. Den kommer rundt om almene dele af udviklingspsykologien og det grundlæggende pædagogiske relationsarbejde. Den er eksemplarisk i sine eksempler og danner gode billeder for læseren. Målgruppe er både lærer-/pædagogstuderende og pædagogen, der vil inspireres samt forældre. [...] Alt i alt en positiv oplevelse!«.
Louise Lomborg, underviser på VIA University College – Læreruddannelsen

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik