FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Jennifer Cook O'Toole

Oversat og bearbejdet til danske forhold af Anne Skov Jensen


Aspiens hemmelige bog om uskrevne sociale regler
– en guide til teenagere med Aspergers syndrom
Pris 269,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  298
ISBN:  9788771183559
Udgave, år:  1, 2014
Oplag, år:  3, 2019
Udgivelse:  November 2014
Indbinding:  Hæftet
Illustreret
Best.nr.:  3199
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Er du teenager, og har du Aspergers syndrom, så er denne bog din nye bedste ven. Den giver dig konkrete råd og regler for, hvordan du begår dig i de fleste sociale sammenhænge.En kærlig og ærlig håndsrækning og guidebog til teenageren med Aspergers. Det kan være svært og ulogisk at afkode uskrevne sociale regler – det ved forfatteren, der selv har Aspergers syndrom og er mor til tre børn med Aspergers. Derfor har hun skrevet denne bog med alt, hvad en ‘aspie’ bør viden om at begå sig socialt i teenageårene.

I bogen finder du bl.a. 141 regler for, hvordan man begår sig blandt venner, klassekammerater, derhjemme, i skolen, til sport, til musik, til spejder, på date, på de sociale medier osv. Og anvisninger og guides til f.eks. at blive bedre til at tackle negativ kritik, og for hvordan man bliver god til at give komplimenter.

Bogen er skrevet i et direkte sprog og ‘down to earth’; her er ikke spildt plads på lange og forkromede forklaringer, til gengæld er her klare anvisninger, og de mange budskaber er lige til at gå til.

Denne bog er primært henvendt til teenagere med Aspergers syndrom, men alle teenagere, især socialt usikre, kan læse med. Og så er den god at få forståelse af for forældre, andre pårørende samt fagfolk inden for den pædagogiske og psykologiske verden.


Forfatterinfo:

Jennifer Cook O’Toole er uddannet socialrådgiver og lærer. Hun har skrevet en række bøger om Aspergers syndrom, og de er oversat til flere sprog. Derudover har hun selv, hendes mand og tre børn Aspergers syndrom.

Anmeldercitater:

»Det er en fremragende bog, som jeg har slugt. Den er skrevet med humor og indsigt, som et spejlbillede af os alle, som kun en med autismespektrumforstyrrelser kan skrive så præcist. Jeg vil bestemt anbefale den til alle teenagere, jeg kender, også de, der ikke har Aspergers. I mit arbejde med teenagere med autismespektrumforstyrrelser, vil jeg bestemt bruge den som en del af personlig udvikling-undervisningen«.
Isabella Sandberg, psykoterapeut, lærer og forfatter

»Det er helt klart en bog jeg vil anbefale folk som er i direkte berøring med Aspergers syndrom enten professionelt eller privat«.
Majken Sanchez, lifecoach

»Endelig en god fagbog, der er skrevet af en person, der deler en viden ud fra egne erfaringer og udfordringer ved at leve med en diagnose«.
Søs Wang-Holm, specialpædagog

»Den fyldige indholdsfortegnelse gør det nemt at bruge bogen, hvor de forskellige emner er opdelt – et ekstra plus er at mange emner først beskrives som vigtig viden og dernæst som aspielogik. Det er en fremragende måde som bogens forfatter har taget med udarbejdelsen af denne bog«.
Handicapbarn.dk

stjernestjernestjernestjernestjernestjerne

Paedagogen.dk

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik