FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Marianne Boje Andersen
Manual til et bedre arbejdsliv
Pris 269,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  200
ISBN:  9788771180893
Udgave, år:  1, 2013
Oplag, år:  1, 2013
Udgivelse:  Maj 2013
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret i farver
Best.nr.:  2870
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Du behøver ikke at have det skidt for at få det bedre! Bogen hjælper dig til at give dit arbejdsliv et kilometertjek og få styr på, hvad der betyder noget for dig.

 Vi har alle brug for at se vores arbejdsliv efter i sømmene fra tid til anden: Hvad gør mig glad? Har jeg de opgaver og det ansvar, jeg ønsker? Og hvordan kommer jeg igennem de lidt kedelige opgaver?

Med afsæt i den positive psykologi fortæller cand.psych. Marianne Boje Andersen, hvordan vi kan skabe større arbejdsglæde. Hun kobler de nyeste teorier om arbejdsmiljø og positiv psykologi med det moderne arbejdsliv og belyser grundigt arbejdsmarkedets mange krav om effektivitet, mental balance, personvurdering og individuel kompetenceudvikling.

Bogen giver et solidt fundament for selvrefleksion, personlig udvikling og kritisk stillingtagen til arbejdslivets mange muligheder og udfordringer. Det handler om at fokusere på det, vi selv har indflydelse på og kan ændre – samt ikke mindst at være bevidst om sine valg i arbejdslivet og valg af karriere.

Der er masser af konkrete og illustrerende eksempler samt mulighed for at tage noter og udfylde skemaer undervejs, så man kan holde sig sit eget arbejdsliv i mente, mens man læser.

Bogen henvender sig til alle, der ønsker bedre arbejds- og livskvalitet – og den kan danne grundlag for MUS-samtaler hos både medarbejdere og ledere. 


Forfatterinfo:

Marianne Boje Andersen er cand.psych., tidligere arbejdsmiljøkonsulent i IDA og har i dag egen proceskonsulentvirksomhed.

Vil du vide mere om Marianne? Læs mere på hendes egen hjemmeside.
Anmeldercitater:

»En yderst inspirerende fagbog som med professionalisme og høj faglighed kobler nyere arbejdsmiljøteori til det moderne arbejdsliv, hvor kravet om effektivitet via mental balance, personvurdering og individuel kompetenceudvikling bliver grundig belyst. Den faglige formidling fungerer fint, og bogens lette sprogbrug, gode illustrationer og mange øvelser udstikker et solidt fundament for selvrefleksion, personlig udvikling og en kritisk stillingtagen til arbejdslivets mange muligheder og udfordringer. Bogen kan varmt anbefales – ikke blot som manual til et bedre arbejdsliv, men også som manual til et bedre liv!«.
Peter Lunøe, arbejdsmiljø- og udviklingskonsulent

»Det var en fornøjelse at læse denne bog! Jeg kan absolut anbefale alle at læse denne bog! Jeg vil fremover tage den frem og bruge som opslagsbog. Tak for at denne bog er blevet skrevet!«.
Bettina Østerby, psykomotorisk terapeut og eksistentiel kropsterapeut

Helt klart en bog jeg vil anbefale til andre, der har brug for et arbejdsliv-/karrieretjek – og som jeg selv vil vende tilbage til«.
Dorthe Mundbjerg, cand.cur. og udviklingssygeplejerske

»Bogen gjorde mig glad og gav mig en ny måde at tænke over mit arbejde på. En bog, jeg vil tage frem, ikke kun hvis arbejdsglæden daler, men også for at få den positive oplevelse af, at det man gør er rigtigt«.
Sanne Jensen, socialpædagog og friluftsvejleder

»[…] saft og kraft i kapitlet ’Tryk stop i god tid’. Det er et portræt af en stressramt. […] Et andet stærkt kapitel handler om ’Flow’. […] Her forsvinder tidsfornemmelsen, og det er en positiv tilstand«.
Henrik Ørholst i Berlingske Business

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik