FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Merete Hessel
Undgå konflikter med borgerne
Konfliktværktøjer for offentligt ansatte
Pris 249,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  168
ISBN:  9788771180749
Udgave, år:  1, 2012
Oplag, år:  3, 2016
Udgivelse:  September 2012
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret
Best.nr.:  2852
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Konflikter er et grundvilkår i arbejdet som offentligt ansat, men ifølge psykoterapeut og konfliktrådgiver Merete Hessel kan de undgås, hvis man har de rigtige værktøjer. Det tilbyder bogen og giver samtidig en god forståelse for konfliktstrategi.Konflikter opstår hele tiden, når myndighedspersonen følger de regler og love, som vi andre hele tiden ønsker at sætte spørgsmålstegn ved.

Det har både store personlige omkostninger for den enkelte og store økonomiske omkostninger for samfundet, så at kunne undgå, afvæbne og håndtere konflikter som myndighedsperson, er en efterspurgt jobkompetence.

Der er omkring 750.000 offentlige ansatte i Danmark. Og en stor del af dem har dagligt kontakt med borgerne, f.eks. politibetjente, lærere, socialrådgivere, læger, jobkonsulenter m.fl. Rigtig mange af disse myndighedspersoner har, ifølge Merete Hessel, svært ved at håndtere konflikter, og tager dem med sig hjem efter fyraften.

Udover at beskrive vilkårene for myndighedsudøvelse, sætter bogen fokus på det særlige ansvar, der er i kontakten med borgerne. Teori og modeller bliver illustreret med konkrete eksempler og omsættes i konkrete værktøjer, som er enkel at anvende i en konfliktfyldt hverdag.

Bogen er således en værktøjskasse og et opslagsværk om konfliktløsning. Den indeholder bl.a. kapitler om konflikter, afvigende adfærd, konfliktstrategi og giver en række værktøjer i arbejdet med at undgå konflikterne.


Forfatterinfo:

Merete Hessel er underviser og facilitator. Hun er medstifter af Kompetence- og Konfliktinstituttet, hvor hun udvikler metoder til træning af undervisere og gennemfører udviklingsforløb for store offentlige såvel som private virksomheder. Hun er bl.a. uddannet psykoterapeut og kommer fra en lederstilling med uddannelsesansvar.

Anmeldercitater:

»Mon ikke bogen kan gå hen og blive obligatorisk læsestof på de fleste borgerrettede studier?«
bogblogger.dk

»… spækket med eksempler og cases fra det virkelige liv […] Disse virkelighedsnære beskrivelser er med til at gøre bogen både letforståelig, interessant, næsten underholdende, og vedkommende ikke bare for offentligt ansatte, men for mennesker i almindelighed«.
Folkeskolen

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Det er netop konfliktsituationerne og håndteringen af disse, som Merete Hessel sætter fokus på, og det gør hun på en fin og konkret måde. […] Jeg vælger at give bogen fem stjerner, fordi den er så konkret og tilgængelig«.
Aase Henriksen, HR- og økonomichef i Sønderborg Kommune, i Danske Kommuner

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik