FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Aktuel tema billede
Jeanette Bresson Ladegaard Knox
Illustrationer af Pia Thaulov
Er døden en regnbue?
Pris 199,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  24
ISBN:  9788778878465
Udgave, år:  1, 2011
Oplag, år:  1, 2011
Udgivelse:  Maj 2011
Indbinding:  Indbundet
Illustreret i farver
Best.nr.:  1586
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvor kommer mormor hen, når hun dør? Bogen fortæller om de store spørgsmål: livet og døden og inviterer barn og voksen til at læse, tænke og tale sammen.Emilys mormor ligger for døden. Døden – det er noget svært og lidt uhyggeligt, som Emily har rigtig mange spørgsmål til. Da Døden pludselig snubler ind ad døren til mormors værelse, får Emily mulighed for at få svar på alle de ting, der trænger sig på.

Børn stiller spørgsmål hele tiden – og ofte bliver vi voksne overraskede over, hvor dybsindige børnene kan være. De er endnu ikke præget af bestemte forestillinger om og forventninger til verden, og derfor kan vi 'blive taget på sengen', når barnet undrer sig og spørger os om dette og hint. Denne bog inviterer barn og voksen til at reflektere og filosofere sammen.

Bogen er illustreret med akvareller af Pia Thaulov, der gør det svære og dystre emne håndgribeligt og til at tale om – og måske finde lys i sammen.

Ønsker man som voksen at dykke dybere ned i emnet 'at filosofere med børn', kan man læse videre i bogen At tænke er at gå på opdagelse, der bl.a. giver redskaber til at støtte børns kritiske sans og kreative emner.


Forfatterinfo:

Jeanette Bresson Ladegaard Knox underviser og vejleder på DIS, tilknyttet Københavns Universitet, Professionshøjskolen UCC København samt på St. Olaf College i USA. Hun forsker især i sundhedsfilosofi og medicinsk etik samt eksistentiel rehabilitering og palliation (p.t. på afdeling for Sundhedstjenesteforskning, Københavns Universitet). I tilknytning til sin forskning arbejder Jeanette med filosofiens omsættelighed, dette at bruge filosofi i praksis. Siden 2009 har hun fungeret som klinisk etiker på Neonatalklinikken, Rigshospitalet. Jeanette er mag.art. i filosofi med sidefag i teatervidenskab og religionsvidenskab samt videreuddannet i filosofisk praksis fra Norsk Selskab for Filosofisk Praksis, hvorfra hun også er certificerede sokratisk facilitator. Hun er forfatter til flere bøger og formand for Dansk Selskab for Filosofisk Praksis (ww.dsfp.dk).

Anmeldercitater:

»Med en seriøs og stemningsfyldt historie iblandet humor […] sætter Knox’s historie nogle tanker i gang. Samtidig er bogen fint illustreret […] giver plads til mange nye spørgsmål om døden«.
Børnesygeplejersken

stjernestjernestjernestjernestjerne

»... lægger op til langsom læsning, så der er tid til eftertanke. Det skal der være. [...] det er en bog, som børnene vil spørge efter at få læst mere end én gang«.
jagoo.dk

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik