FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Ingmari Cantzler
Teamudvikling
Introduktion til dynamisk teamledelse
Pris 249,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  168
ISBN:  9788778879431
Udgave, år:  1, 2011
Oplag, år:  2, 2020
Udgivelse:  April 2011
Indbinding:  Paperback
Best.nr.:  1571
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvordan sikrer man, at alle arbejder mod et fælles mål? Hvordan kommer vi i gang med eller bakker op om en mere teamorienteret arbejdsform? Bogen overbeviser sin læser om, at vi alle kan skabe et velfungerende team, og at der er rigtig mange fordele ved udvikling gennem samarbejde.Når verden omkring os er i stadig forandring, er vi nødt til kontinuerligt at indføre små forandringer for at følge med og tilpasse os – det kan lade sig gøre i det gode team. Når vi arbejder i team kan vi komplementere hinandens kompetencer, og dermed opnår virksomheden, gruppen eller organisationen en unik styrke og evne til forandring. Forskning viser, at skal et projekt lykkes, må man have fokus på både opgaven og indre såvel som ydre relationer. Dette er næsten uoverkommeligt for den enkelte, men i teamet bliver det muligt.

Bogen er skrevet til alle, som ønsker at få større indsigt i gruppekonstellationer og redskaber til at arbejde konstruktivt med disse. Både til medarbejderen, mellemlederen og lederen på den lille eller mellemstore arbejdsplads, hvor man ønsker en mere teamorienteret arbejdsform, og til konsulenten der rådgiver om samarbejde og forandring i organisationer.
Den indeholder en lang række anvendelige og praktiske tip og eksempler, så den med sin jordnærhed indbyder til, at læseren selv reflekterer over bogens budskaber i forhold til sin egen virkelighed og hverdag.

Skal du opbygge eller forandre et team, så følg forfatterens råd: »Gå forsigtigt frem, læs bogen på skift, diskuter, hvad I har læst, og vend tilbage efter et stykke tid og læs videre«.


Forfatterinfo:

Ingmari Cantzler har forsket i team og entreprenørskab gennem en lang årække. Hun er doktor i økonomi fra universitetet i Göteborg og arbejder som selvstændig konsulent med bistand til små og mellemstore virksomheder og organisationer.

Anmeldercitater:

»… erfaringerne og resultaterne [er] yderst relevante for skoleledere, som ønsker at arbejde med teamudvikling. […] mange praktiske anvisninger på, hvordan man kan arbejde med at udvikle en gruppe eller arbejdsgruppe til at blive et team«.
Plenum, af Lone Pedersen Hansen, viceleder, Halsnæs Heldagsskole

»Bogen er meget anvendelig med sine praktiske råd, cases og tjeklister, samtidig med at den ingenlunde underdriver den store indsats, der skal til fra alle parter for at få teamet til at fungere«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik