FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Britta JohansonLisbeth Lauridsen
Billedkunstbogen
Succesbilleder for skolebørn
Pris 249,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  128
ISBN:  9788778878335
Udgave, år:  2, 2009
Oplag, år:  1, 2009
Udgivelse:  Januar 2010
Indbinding:  Hæftet
Illustreret i farver
Best.nr.:  1490
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

En bog til inspiration til fagfolk og andre, der holder af at lave billedkunst med børn. Bogen giver et væld af ideer til billedkunstforløb.Med en lille smule støtte og vejledning finder børn i alle aldre ind til en urmenneskelig evne til at udtrykke sig kunstnerisk. Alle kan lære det, men alt for mange opdager det aldrig.

Det kan være en helt overvældende oplevelse for barnet at se sit eget billede hænge der sammen med de andre elevers flotte arbejder og fylde en hel væg med succes. Hvert eneste billede er smukt i sig selv og endnu smukkere sammen med de andre. Jeg er GOD, står der med kæmpestore usynlige bogstaver. Vi er gode.

Det er vigtigt at give plads til fantasi og udfoldelse og støtte barnets individuelle stil, temperament, natur og humør. Det gør du ved at vælge opgaver og materialer, der slipper barnets potentiale løs. Gode opgaver skaber fokus uden at indskrænke børnenes personlige udtryk. En veldefineret opgave får børnene til at åbne øjnene og se. Derfra kan de fortolke frit og fantasifuldt. Iagttagelse og fantasi hører sammen.

Billedkunstbogen giver dig masser af inspiration og ideer, som du kan berige med din egen fantasi. Ideerne i bogen er prøvet af med tusindvis af børn i alderen 6-15 år i mange forskellige sammenhænge. Alle illustrationerne er lavet af børn.


Forfatterinfo:

Britta Johanson er billedkunstner, uddannet på Danmarks Designskole og har gennemført i hundredvis af billedkunstprojekter i børneinstitutioner, skoler, kulturhuse og på biblioteker. Britta Johanson maler selv og har bl.a. udstillet på Charlottenborgs Forårsudstilling.

Anmeldercitater:

»[...] stor applaus for at tage børn og billedkunst alvorligt, og vise vejen til en spændende proces med resultater de involverede er jublende glade for!«.
sjovforborn.dk

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Bogen har en motiverende indgangsvinkel til børns kreative evner og bidrager særdeles til samarbejde og fordybelse, hvilket gør det muligt for både udadvendte og indadvendte børn at bruge deres færdigheder. […] Bogen kan varmt anbefales til fagfolk og til forældre«.
pædagogen.dk

»En enestående bog om at frigøre børns kreativitet og livsglæde […] Bogen giver et væld af ideer […] en helt unik bog til brug for det pædagogiske arbejde med at hjælpe børn i alle aldre med at finde ind til - og frigøre deres urmenneskelige evne til at udtrykke sig kunstnerisk«.
dknyt.dk

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik