FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSE



NYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:






Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Bodil Frederiksen
Min barndoms køkken
Pris 199,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  138
ISBN:  9788778878038
Udgave, år:  1, 2009
Oplag, år:  1, 2009
Udgivelse:  December 2009
Indbinding:  Indbundet
Illustreret i farver
Best.nr.:  1434
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Rejs med kendte danskere tilbage til barndommens køkken: dets duft, smag, frustrationer og glæder. 12 af Danmarks dygtigste madmennesker fortæller med humor, ømhed og ærlighed om deres barndoms køkken.



Hvad er det, der gør, at man fatter interesse for mad og madlavning – og i en eller anden form gør det til sin levevej enten som kok, madskribent, anmelder eller andet? Denne bog giver nogle af svarene.

Ida Davidsen, Kjeld Koplev, Vibeke Lehn, Roald Als, Erwin Lauterbach, Jane Kjølbye, Bo Jacobsen, Charlotte Grønlykke, Anne Mendelsohn, Katrine Klinken, Helle Brønnum Carlsen og Marianne Stagetorn Kolos tager os med tilbage og fortæller om både gode og dårlige oplevelser fra køkkenets univers.

Det er mange forskellige minder, der kommer frem. Ida Davidsen voksede f.eks. op i en smørrebrødsbutik og var med i madlavningen fra sine tidligste år, mens Kjeld Koplevs familie knap havde råd til mad. Og Helle Brønnum Carlsen mener, at det er en rød tråd af kvinder i et dengang så mandsdomineret samfund, der har givet hende interessen for de gode madoplevelser.

Fra kanten af de danske køkkenborde fra 1940'erne og frem oplever vi barnets verden af duft, smag, glæde og frustration og dets brændende ønske om at være med – og vi hører om de voksne børns overvejelser over madkulturens fundament.
Hvert bidrag suppleres af opskrifter på retter særlig udvalgt og elsket af den enkelte bidragyder.


Anmeldercitater:

»… glade og sjove barndomsminder fra køkkener, der har medført en interesse for mad, som senere er blevet til en levevej. […] Underholdende og humoristiske beretninger fra barndommens køkken«.
Lektørudtalelse

»[Bodil Frederiksen] giver læseren mulighed for selv at associere videre, ved at lade de tolv gastronomiske personligheder komme med hver deres underholdende, hyggelige og tankevækkende beretning om, hvad det er, der har givet dem interessen for mad og madlavning«.
BogMagasinet

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik