FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Helle Kjærulf
Guldkorn til kampklare kællinger
Om parforholdets veje og vildveje
Pris 249,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  212
ISBN:  9788778876669
Udgave, år:  1, 2008
Oplag, år:  1, 2008
Udgivelse:  November 2008
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  1261
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvordan kommer vi over kriser, utroskab, skilsmisse, manglende sexlyst og jalousi? Kan vi forblive selvstændige individer og samtidig blive bedre til at vokse sammen i parforholdet?Efterhånden lyder det næsten som en floskel: Kvinder skal rumme det hele og på en gang være kærester, mødre, husmødre, veninder, karrierekvinder, balancerede, økonomiske, unge, smukke – listen er nærmest uendelig. På trods af, at vi multitasker i overgear, er glansbilledet svært at fylde ud, og presset kommer i høj grad fra os selv.

I mere end ti år har journalist Helle Kjærulf skrevet artikler om kvinders liv – hovedsageligt til Alt for damerne. Hun har gennem samtaler med en lang række eksperter erfaret, hvordan vi kan ændre på det, som vi ikke er tilfredse med i vores liv. Det er deres viden – krydret med personlige oplevelser og iagttagelser – hun giver videre i denne bog.

Bogens fokus er parforhold, men jo bedre vi er til at leve, des bedre er vi til at være i vores parforhold, og derfor handler bogen også om personlig udvikling. Det er gang på gang blevet hævdet, at parforholdet er det sted, hvor vi har størst mulighed for at udvikle os som mennesker. Hvis vi altså vil og tør. Begrænsningen ligger i os selv, så det er der, vi skal tage fat. Uanset hvor du er i dit liv – om du er single, har været i et parforhold i årtier, er nyforelsket eller på skilsmissens rand – vil du kunne lære noget om dig selv.


Forfatterinfo:

Helle Kjærulf er uddannet journalist fra Danmarks Journalist Højskole i 1996. Hun arbejder som freelancejournalist for magasiner, fagblade og aviser og skriver især om psykologi, sundhed, sex og samliv, alle aspekter af kvindeliv, børn og unge, pædagogik, skoleledelse m.m. Tidligere er hun uddannet programmør og zoneterapeut. I dag er hun desuden udøvende billedkunstner.

Anmeldercitater:

»Jeg har med stor begejstring læst ’Guldkorn til kampklare kvinder’ flere gange nu. Uanset, hvor jeg er i livet med mine parforhold, passer den super godt ind. Alle mine veninder, jeg har vist den til, har taget den op og kigget – og så næsten nægtet at give mig den tilbage, fordi de selv finder noget, der bare passer lige på dem. [...] stor indsigt [...]. Jeg er begejstret ud over alle grænser!«.
Tine Emilie Skriver

»... meget relevant selvudviklingsbog til både singlekvinder og kvinder i parforhold. [...] Indholdet leveres i et lettilgængeligt sprog og jeg er sikker på, at mange kvinder vil kunne få glæde af at læse bogen«.
Lektørudtalelse

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik