FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Jørn Laursen
Følelser og erotik i parforholdet
Pris 269,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  207
ISBN:  9788778876652
Udgave, år:  1, 2008
Oplag, år:  1, 2008
Udgivelse:  November 2008
Indbinding:  Hæftet
Illustreret
Best.nr.:  1259
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

En arbejdsbog, der gør det lettere for par at reflektere over og tale sammen om følelser og seksualiteten i forholdet. Målet er at opleve glæden ved at være intime, at komme i kontakt med følelser og seksualitet og derigennem skabe et godt liv sammen.Følelser og seksualitet er noget af det mest almindelige i verden, men samtidig også noget af det sværeste at håndtere. Bogen er for både mænd og kvinder. Den er for par, der gerne vil udvikle sig sammen. Den bygger på de erfaringer og forventninger, parret har til hinanden.

Forskellen mellem den maskuline og feminine forholden sig til følelser og erotik er central for, at et parforhold kan lykkes. Derfor er det vigtig at forstå hinandens forskellige reaktioner og finde ud af, hvordan man kan få en synergieffekt ud af de to køns dynamikker. Bogens mål er at hjælpe parret til at afstemme deres forventninger til forholdet. Der er oplæg til mange samtaler om følelser og forventninger til et godt sexliv.

Bogen kan læses som en uddybning eller fortsættelse af forfatterens forrige bog Jeg elsker dig - med det hele!, der ligesom denne har en eksistentialistisk tilgang til 'det hele parforhold'.

Forfatteren har hentet inspiration fra sine mange parkonsultationer og fra centrale temaer i ethvert parforhold: følelser og seksualitet. Der gives mange bud på, hvordan parret kan blive bevidst om, hvordan man vælger og skaber et følelsesliv, som på samme tid er både unikt og med mange lighedspunkter til alle andres. Der inviteres også til, at man som par kan udarbejde eller bearbejde sine egne 'etikregler'.

Bogen kan støtte og inspirere sundhedsfaglige professionelle, f.eks. læger, sygeplejersker og socialrådgivere, som i deres daglige arbejde har kontakt med par – samt selvfølgelig parrene selv.


Forfatterinfo:

Jørn Laursen er uddannet cand.pæd.psych. og har i mange år arbejdet som bl.a. parterapeut. Han er autoriseret psykolog og er desuden specialist og supervisor i arbejds- og organisationspsykologi. Desuden arbejder han med teambuilding og sparring, coaching og supervision af ledere og lederteams.

Anmeldercitater:

»… skiller sig […] ud fra mængden af bøger om parforholdet ved specifikt og direkte at inddrage det mest intime i parforholdet, nemlig det seksuelle […]. Forfatteren får samtidig en meget vigtig pointe med ved at inddrage det etiske aspekt. Det er flot set og løfter bogen […] men stadig så den brede skare kan være med«.
Psykolognyt

»Praktisk orienteret brugsbog for par, der har brug for at forstå hinanden bedre, følelsesmæssigt og/eller seksuelt. Bogen er en god vejledning i, hvordan man kommunikerer om de følsomme emner, og den adskiller sig fra andre bøger om sex og samliv ved sine forslag til konstruktiv, forståelsesfremmende samtale i parforholdet«.
Lektørudtalelse

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik