FRYDENLUND.DK / SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSERNYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede

Salgs- og leveringsbetingelser

Bestilling

Det går hurtigst, hvis du bestiller dine bøger på www.frydenlund.dk. Du er også velkommen til at ringe til os med din bestilling (3393 2212) eller sende en e-mail (post@frydenlund.dk). Husk at angive bogens bestillingsnummer, titel og forfatter samt dit eget navn, adresse, telefonnummer og evt. e-mail-adresse.

Ved bestilling på hjemmesiden modtager du en ordrebekræftelse via e-mail.

Har du spørgsmål til, hvordan du køber på vores hjemmeside, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice (3393 2212) på hverdage mellem kl. 10-15 (dog med forbehold for undtagelser).

Alle priser er inkl. moms. 

Betaling

Du kan betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Visa og Visa Elektron på www.frydenlund.dk. For erhvervskunder: Kortholder betaler transaktionsgebyret. Alle oplysninger sendes krypteret til PBS. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne er afsendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et højere beløb end det, du har godkendt ved købet. Særligt for erhvervskunder: Her betaler kortholder transaktionsgebyrer.

Virksomheder kan betale med faktura. Når du opretter dig som kunde, skal du krydse af, at der er tale om en erhvervskunde. Hvis vi ikke allerede har godkendt virksomheden til at få kredit, kan der gå en dag ekstra med ekspeditionen. Vi sender en faktura sammen med bøgerne. Vælger du at benytte dig af denne kreditmulighed, pålægger vi ordren et ekspeditionsgebyr, der svarer til den faktiske udgift til porto for forsendelse med Post Danmark. Se nedenfor under Forsendelse.

Offentlige virksomheder kan betale med elektronisk fakturering. Når du opgiver jeres EAN-nummer, lægger vi automatisk en elektronisk faktura op til jer. I pakken med bøgerne vil der være et print af denne faktura. Vælger du elektronisk fakturering, pålægger vi ordren et ekspeditionsgebyr, der svarer til den faktiske udgift til porto for forsendelse med Post Danmark. Se nedenfor under Forsendelse. Desuden koster det 5 kr. i betalingsgebyr. 

Forsendelse

Bestilte bøger sendes med PostNord.

Betaler du med betalingskort på www.frydenlund.dk til levering i Danmark, sender vi dig bøgerne uden udgifter til porto eller ekspedition.

Ved betaling med faktura eller elektronisk faktura (til offentlige kunder) opkræver vi et ekspeditionsgebyr. Vi beregner ikke efterkravsgebyr. 

Vores ekspeditionsgebyr for indlandspakker er lig med eller under den reelle udgift til porto:

0–250 g 35 kr.
251–1000 g 40 kr.
1–2 kg 50 kr.
2–5 kg 80 kr.
5–7 kg 100 kr.
7-20 kg  130 kr.

Vægten svarer til bogens/bøgernes vægt plus emballagen, der beregnes til 100g uanset antallet af bøger og pakker.

Ved forsendelser uden for Danmark tillægger vi ordren et ekspeditionsgebyr, også selv om du betaler med betalingskort. Til udlandet, herunder Grønland og Færøerne, betaler du den reelle portoudgift:

1–250 g 50 kr.
251–500 g 70 kr.
501–1000 g 103 kr.
1–2 kg 160 kr.
> 2 kg 200 kr. + 48 kr. pr./kg.

Vægten svarer til bogens/bøgernes vægt plus emballagen, der beregnes til 100 g uanset antallet af bøger og pakker.

Bestiller du bøger til levering i et momsfrit land, trækker vi momsen fra, lige inden beløbet hæves fra din konto. 

Levering

Vores leveringstider følger PostNords leveringstider. I hovedreglen vil levering tage 2-3 hverdage, hvis du har bestilt inden kl. 14.00. Men i enkelte tilfælde kan der gå 5-6 hverdage afhængig af PostNords levering.

Vi tager forbehold for forsinkelser i forbindelse med helligdage og ferier. I forbindelse med jul og sommerferie kan der være større forsinkelser på visse ordrer. Dette vil fremgå af forsiden på www.frydenlund.dk.

Hvis en bog er midlertidigt udsolgt, vil det fremgå af beskrivelsen på hjemmesiden. Ring evt. til os for at høre seneste nyt om, hvornår vi forventer at have titlen på lager igen.

Ved forudbestillinger gælder leveringstiden fra den dato, hvor bogen udkommer. Denne vil fremgå af beskrivelsen under den enkelte bog.

Hvis du har sammensat en ordre af bøger, som allerede er udkommet, og bøger som endnu ikke er udkommet, vurderer vi, om vi kan sende bøgerne samlet inden for en uges tid. Hvis dette ikke er muligt, sender vi ordren i to omgange, så du får dine bøger så hurtigt som muligt. Du skal ikke betale ekstra ekspeditionsgebyr for denne service. 

Salgs- og leveringsbetingelser for e-bøger

E-bøger leveres i pdf- eller ePub-format. Du modtager først din ordrebekræftelse på e-mail og derefter en e-mail med det link, hvorfra du downloader dit produkt. Når du køber en e-bog som download, leveres ydelsen på en fil til download straks efter købet. Fortrydelsesretten bortfalder, da du har givet dit samtykke til strakslevering i forbindelse med købet af e-bogen. 

Tekniske krav

For at du kan læse dine e-bøgerne, anbefaler vi at du bruger læseprogrammet Calibre, som skal installeres på din computer. Programmet er gratis og kan downloades her.

Men du kan også bruge Adobe Digital Editions eller Google Play Books. Andre e-bogslæser-app kan muligvis også bruges. 

Læs dine bøger på iPad/iPhone

E-bøgerne er kopisikrede med vandmærke, men kan læses på iPad/iPhone med app’en Bluefire Reader, som kan downloades gratis fra Apples AppStore.

Du kan downloade e-bogen enten på din computer eller på din smartphone/tablet:

  1. Download Bluefire Reader i iTunes eller AppStore.
  2. Installer Bluefire Reader på din iPad/iPhone.
  3. Autoriser Bluefire Reader med same Adobe ID som du bruger til Adobe Digital Editions.
  4. Køb e-bogen og følg linket fra din e-mail på din iPad/iPhone og download e-bogen.
  5. Højreklik på e-bogen og vælg Åbn med Bluefire Reader (autoriser med Adobe ID, det samme som du benytter til Adobe Digital Editions).
  6. E-bogen er nu tilgængelig i Bluefire Reader og kan læses på iPad/iPhone.

Flere af vores e-bøger kan også købes direkte gennem Apple iBooks. 

Salgs- og leveringsbetingelser for systemet e-Math.dk

Materialet må alene bruges på den uddannelsesinstitution, der har købt materialet.

Materialet må ikke videresælges under nogen form.

Materialet må heller ikke kopieres eller på anden måde gøres tilgængeligt for brugere, der ikke er elever, lærere eller ansatte på købers uddannelsesinstitution.

Materialet må bruges, så længe køber ønsker det. Der er altså ikke nogen årlige licenser.

Køber har fuld ret til at redigere i materialet og tilpasse det til undervisningen. 

Returret

Vi giver 30 dages returret på bøger, der er i væsentlig samme stand som ved modtagelsen, regnet fra den dag, du modtager pakken. Returpakken skal indeholde en kopi af fakturaen. Returvarer skal sendes til:

Forlaget Frydenlund
Alhambravej 6
DK-1826 Frederiksberg

Vi krediterer hele købssummen samt et eventuelt ekspeditionsgebyr på den oprindelige forsendelse. Har du betalt med betalingskort, fører vi beløbet tilbage på samme kort.

Returretten gælder ikke på e-bøger og e-artikler, da retten til at downloade et produkt ikke kan betegnes som en vare, men kan sidestilles med en tjenesteydelse. 

Reklamationer

Ønsker du at reklamere, kan du kontakte vores kundeservice på telefon 3393 2212 eller på e-mail post@frydenlund.dk.

Link til ODR – Online Dispute Resolutions.

Personlige oplysninger

Alle personlige data og oplysninger bliver behandlet fortroligt og bliver ikke videregivet til tredjemand. Personlige data, inklusive e-mail-adresser, bliver kun benyttet til internt brug i forbindelse med behandling af din ordre.

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik