FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Steen Kræmer Rasmussen
Hit med jobbet
– skriv den ansøgning, der får dig til samtale
Pris 249,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  212
ISBN:  9788772163574
Udgave, år:  3, 2021
Oplag, år:  1, 2021
Udgivelse:  Juni 2021
Indbinding:  Hæftet
Best.nr.:  5720
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvordan sørger du for – trods al konkurrencen fra andre jobsøgende – at netop din ansøgning slipper igennem nåleøjet og får dig til samtale? Det giver denne bog dig svar på.Det handler blandt andet om din din professionelle personlighed. Når du får sat fokus på det, der gør dig fagligt unik, kan du vise din kommende arbejdsgiver, hvorfor det er dig, hun skal satse på.

Bogen giver dig en grundig gennemgang af, hvordan hvert af ansøgningens elementer skal skrues sammen, og du får råd og vejledning om alt fra skriveteknik over arbejdsproces og udseende og til det indledende researcharbejde.

Bogen giver dig ikke et Quick-fix, men hjælper dig med at gøre en målrettet indsats, der bringer dig tættere på det helt rigtige job.

Alle jobsøgende, der er villige til at gøre noget ekstra for at få et job, kan have glæde af denne bog. Og det er i øvrigt ligegyldigt, om du har en lang videregående uddannelse, er butiksassistent eller lagermedarbejder.

Værktøjerne i bogen er for alle. Og de virker!


Forfatterinfo:

Steen Kræmer Rasmussen er cand.merc., journalist, sjov at arbejde med, skarp og siger sin mening. Han driver Kræmer Kommunikation, hvor han råd­giver om god kommunika­tion, strategi og jobsøgning i både offentlige institutioner, private virksomheder, fagforeninger og a-kasser.

Anmeldercitater:

»[…] vil du være den næste til at sige Hit med jobbet på en skriftlig jobansøgning, så er bogen helt sikkert et kig værd. Og med et supplement der dækker de andre aspekter af jobsøgningen vil man stå stærkt i sin jobsøgning«.
Jobfisk.dk

»En utrolig letlæselig bog med masser af gode tips til jobsøgning. [...] Helt klart den bedste bog når man skal søge et job«.
Anne Christiansen, social- og sundhedsassistent 

»En skrivebog jeg varmt kan anbefale. Hit med jobbet er målrettet erhvervslivets forventninger til en professionel ansøgning«.
Lise Kirketerp Rubak, bloggen Nyt Jobliv på lisekirketerp.dk

»Jeg vil sige, at det har været en positiv oplevelse at læse bogen, og den vil helt sikkert blive taget frem fra reolen mange gange. En brugsbog som jeg med glæde vil anbefale til både erfarende som vil skifte job eller den nyuddannede, som skal ud på arbejdsmarkedet for første gang«.
Karsten Kjeldsen, faglig konsulent/teamkoordinator 

stjernestjernestjernestjernestjerne

»[…] en frisk og utraditionel indgang på den svære disciplin, det er at skrive ansøgninger. […] en af de bedste bøger på dansk«.
Henrik Ørholst, Børsen

»Brugbar, enkel, god inspiration, direkte anvendelig og tilgængelig bog med bl.a. hints fra headhuntere og rekrutteringsbureauer, velegnet til jobresearch og dig der søger nyt job – og måske også til rekrutteringsfolk«.
Kim Plet-Hansen

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Hvis du skal skrive en ansøgning, der bringer dig foran de andre i feltet, så er der ikke nogen vej udenom. Du skal bruge 229 kroner på ’Hit med jobbet’ og følge de vise råd«.
Inside Business

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik