FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Lars Pedersen
Samarbejde – hver for sig
En guide til virtuelle fællesskaber
Pris 269,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  256
ISBN:  9788772162928
Udgave, år:  1, 2020
Oplag, år:  1, 2020
Udgivelse:  November 2020
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret
Best.nr.:  5662
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Samarbejde – hver for sig guider jer til at opnår de bedste resualter, når I skal arbejde på distancen. I får på direkte og enkel måde hjælp til at fastholde den positive læring fra Corona-nedlukningen.Corona-nedlukningen i 2020 satte for alvor gang i de virtuelle fællesskaber på arbejdspladsen. Men det er ikke altid lige nemt at arbejde på distancen, og der opstod nye udfordringer for både chefer og ansatte. Konsulent Lars Pedersen har arbejdet med virtuelle fællesskaber og distanceledelse siden 2013. I Samarbejde – hver for sig giver han råd og værktøjer til det optimale virtuelle sam­arbejde.

Det handler om at finde balancen mellem fysisk samvær og virtuel tilgængelighed. Det virtuelle arbejdsliv kræver dog nøje aftalte rammer og spilleregler, for ellers risikerer man at udvikle utryghed og mistrivsel i virksomheden.

Samarbejde – hver for sig er en håndbog til de mange, der uden formelt ledelsesansvar gerne vil tage teten i at styrke samarbejdet og få det optimale ud af arbejdslivet gennem fleksible arbejdsformer. Bogen giver både inspiration og en lang række praktisk anvendelige værktøjer til at udvikle virtuelle arbejdsfællesskaber.

Med viden og inspiration får I en værktøjskasse til at skabe nye og mere effektive rammer for samarbejde på tværs af virksomheds- og hjemmearbejdspladser. I kan sikre sammenhæng og retning i en verden, hvor I både er til stede og på distancen.

Bogen indeholder målrettede kapitler henvendt til ledere og projektledere, HR- og organisa­tions­ansvarlige, medarbejdere i virtuelt samarbejde og tværgående teams og projektgrupper.


Forfatterinfo:

Lars Pedersen har gennem tre årtier haft ledende stillinger indenfor HR. Han har drevet egen virksomhed siden 2004, siden 2013 i Pitstop Management, hvor han har arbejdet med distanceledelse og virtuelt samarbejde. Gennem foredrag og konsulentvirksomhed hjælper Lars Pedersen private og offentlige organisationer til at sikre effektivitet i det virtuelle samarbejde. Han er uddannet fra Københavns Universitet og har en Master i Ledelse- og Organisationsudvikling fra Aarhus Universitet.

Anmeldercitater:

»[…] en fin tjekliste med ’klassiske fejltagelser i mails’ der positivt har fanget min opmærksomhed. Endnu et meget interessant og tankevækkende afsnit er afsnittet om vidensdeling. Hvorfor er det så svært at dele viden over f.eks. sociale medier, og hvem er det du helst søger råd hos, eksperten eller ham den flinke? Meget interessant og vigtigt, set i en verden hvor vi kommer længere og længere fysisk fra hinanden.«
Henrik Gudme, formand for DFK, Magasinet Kvalitet, nr. 1, 2021

»Jeg synes i høj grad, at bogen er aktuel og anvendelig i en hverdag som leder. Det er ofte svært at få samarbejdet til at fungere, når medarbejderne sidder fysisk hjemme. Bogen giver god vejledning i både at få et eksisterende setup til at fungere, men også til hvordan man fx sætter projekter i gang virtuelt. Jeg kan godt lide tjek- og refleksionslisterne i bogen. De gør indholdet mere konkret, og man vil nemt kunne tage listerne ud og anvende dem i praksis.«
Pernille Ødum Halse, Customer Service Manager

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik