FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Karsten Gjessing Jensen
Det børne- og ungdomspsykiatriske forløb
– en guide til forældre
Pris 249,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  128
ISBN:  9788772162294
Udgave, år:  1, 2020
Oplag, år:  1, 2020
Udgivelse:  August 2020
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  5643
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Bogen her er en konkret hjælp til forældre, hvis børn af den ene eller anden grund stifter bekendtskab med et psykiatrisk forløb. Bogen gennemgår de forskellige situationer, du som forælder kan komme ud for i rejsen gennem ’systemet’.På bare ti år er der sket næsten en tredobling i antallet af børn med angst eller depression, og antallet af børn og unge med ADHD er steget fra 7.186 til 25.029.

Børne- og ungdomspsykiatrien undersøger og behandler børn og unge med psykiske lidelser, men det er en kompleks institution, som for forældre og pårørende kan forekomme overvældende og forvirrende. Mange giver udtryk for, at de ikke rigtig forstår, hvad der foregår. De møder bare op med deres barn – som måske endda får det værre under forløbet – og håber på det bedste.

Det børne- og ungdomspsykiatriske forløb er en praktisk og letforståelig guide til det forløb, som barnet og dets forældre skal igennem – fra den første bekymring for barnet opstår, til udredningen afsluttes, behandlingen påbegyndes, og kommunen overtager.

Bogen er for alle, som er usikre på, hvad deres barn fejler, for dem hvis barn netop er henvist, og for dem som er kommet ud på den anden side med en diagnose på deres barn. Derudover henvender den sig til socialrådgivere, PPR-ansatte, skolelærere og andre beslægtede faggrupper.


Forfatterinfo:

Karsten Gjessing Jensen er speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri, ph.d. og ekstern lektor ved Institut for Psykologi, Københavns Universitet.

Anmeldercitater:

»Bogen kommer hele vejen rundt, og man føler sig virkelig oplyst. […] Det er tydeligt, at bogen er skrevet af en, der er inde i tingene. Kan absolut anbefales.«
Karakteren 12
Socialpædgogisk månedsblad

»En informativ og brugbar guide, der forhåbentlig kan bidrage til at rådvilde og frustrerede familier får et indblik i en kompleks institution, der både kan virke angstfremkaldende og uoverskuelt. Guiden vil også give fagfolk en forståelse for det forløb, de visiterer børn og unge til.«
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Er du forælder til et barn, der skal udredes i psykiatrien, så skynd dig at få fat i denne på samme tid letlæste og informative forældreguide. Noget var genkendeligt. Andet var nyt for mig. Altsammen var det anvendeligt, og jeg kunne godt have ønsket mig, at denne forældreguide havde været tilgængelig for 10 år siden, da jeg selv stod midt i bekymringerne. De korte afsnit vil tiltale de forældre, der midt i bekymringerne ikke har overskud til at læse store tunge værker. [...] Du kommer helt sikkert til at kunne bladre i bogen i mit kontor.«
Karin B. Nissen, cand.soc. og privatpraktiserende socialrådgiver

»Det er en bog, som har manglet i mange år og Karsten Gjessing Jensen kommer rigtig godt rundt omkring hele forløbet [...]«
Britt Nielsen, administrativ medarbejder

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik