FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Jack London

Oversat fra engelse af Aslaug Mikkelsen i 1907. Revideret 2020 af Rebekka Hjelholt Svendsen.


Når naturen kalder (e-bog, epub)
Pris 159,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

ISBN:  9788772161846
Udgave, år:  1. epub-udgave, 2020
Udgivelse:  April 2020
Best.nr.:  5625
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Her får du Jack Londons mesterværk, Når naturen kalder (engelsk: Call of the Wild) fra 1903 i en ny udgave. 

Vi er i 1890’erne, og guldfeberen raser i Klondike. Buck, et velvoksent gadekryds, bliver stjålet fra sine velhavende ejere og sit behagelige liv og fragtet til det kolde Alaska for at tjene som slædehund. På turene over de frosne floder, mellem lejrenes snedriver og i de dybe skove stifter gadekrydset Buck bekendtskab med en brutal verden, hvor kun de stærkeste overlever. Her gælder loven om kølle og tand, og hverdagen i hundespandet er en kamp på liv og død. Men naturen kalder på Buck og vækker hans instinkter, og gennem prøvelser og modgang lærer han at tilpasse sig, overleve – og leve.

Når naturen kalder er en barsk, men også smuk roman om heltemod, overlevelse og det vilde, der bor i os. Den udkom i 1903 og er siden da blevet genudgivet og filmatiseret et utal af gange, og i dag har den status som en af verdenslitteraturens mest­ læste og el­skede klassikere.

Når naturen kalder er oversat til mere end 80 sprog, udkommet i et hav af udgaver og filmatiseret ad flere omgange, senest i versionen Call of the Wild med Harrison Ford som Bucks ven John Thornton.

Vil du vide mere om forfatteren Jack London og Når naturens kalders status som ikonisk klassiker, så læs med her.

Romanen er blevet filmatiseret et utal af gange. Her kan du få et kort overblik samt fun facts om både film og tv-serier.


Forfatterinfo:

Jack London blev født i 1876 i Californien og havde allerede som teenager set mere af verden og dens strabadser, end mange får set på et helt liv. Han var på forskellige tidspunkter i sit liv østerspirat, sømand, sæljæger, vagabond og guldgraver i Klondike under Guldfeberen 1896-1899. London fandt aldrig guld, men han begyndte at skrive føljetoner til aviser og blade baseret på sine oplevelser og fandt hurtigt en læserskare, som har været med ham lige siden. Hans historier blev første gang udgivet i bogform i 1900, og blandt de mest populære er Når naturen kalder fra 1903 og Ulvehunden fra 1906.

Anmeldercitater:
stjernestjernestjernestjernestjernestjerne

»Det er en evig gyldig roman og her over 110 år efter den udkom holder den stadig. Det er den fineste roman.«
Knirkes Bøger

»[…] en virkelig velskrevet og spændende fortælling, som stadig vil begejstre både børn og voksne i dag.[…] Den lækre indbinding gør bogen til en fryd at sidde med, mens man betages af den smukke og barske historie.«
Bogblogger

stjernestjernestjernestjernestjernestjerne

»Jeg vil anbefale Når naturen kalder til alle hundeelskere og til læsere der ønsker noget lidt andet spænding end man normalt får fra sine moderne krimier. Det er en kort og letlæst roman, som gemmer på en noget større historie end den umiddelbart ser ud til fra sit lille format. Det er en rørende roman om heltemod, gruppedynamik, kærlighed, venskab og instinkter. Det er ikke en bog som slipper mig igen lige foreløbig. Jeg elskede simpelthen denne lille roman og er imponeret over hvor original den må have været for sin tid
Sidsesbogreol

stjernestjernestjernestjerne

»Det var måske ikke de kunstneriske ambitioner, der først og fremmest drev Jack London som forfatter, men »Når naturen kalder« demonstrerer overbevisende hans effektive, lige-på-og-hårdt-stil, der i den grad lægger vægt på den gode historie, og god er historien om hunden, der stryger civilisationen af sig, stadigvæk.«
Berlingske

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik