FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Torben BremannMartin E. Matthiessen

Tegninger af Jens Leganger Larsen


Overfladeanatomi
– et funktionelt billedatlas
Pris 299,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  275
ISBN:  9788772161464
Udgave, år:  1, 2020
Oplag, år:  1, 2020
Udgivelse:  Januar 2020
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret i farver
Best.nr.:  5500
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Overfladeanatomi er et omfattende billedatlas om kroppens overfladiske muskulatur til fysioterapeuter, fysiske trænere, psykomotorikere, idrætslærere, kiropraktorer, massører og alle andre, der i det daglige arbejder med kroppen og dens muligheder. Studiet af de overfladiske muskler hos mennesket samt musklernes funktion kan være et svært tilgængeligt emne. Selv når man har styr på teorien, kan det være svært at omsætte den til praksis i form af muskeltests, lokalisering og træningsøvelser. 

Overfladeanatomi er både en brugervenlig opslagsbog og en seriøs fagbog fyldt med detaljerede fotos og tegninger af kroppens muskler. Den er derfor en hjælp til alle, der arbejder med eller studerer menneskets muskulator og anatomi.

Bogen sammenkæder teori og praksis ved via billeder og tegninger at gennemgå kroppens muskelgrupper en for en og komme med forslag til træningsøvelser og -programmer. Bogen indeholder beskrivelser af ledbevægelser og planer, selve overfladeanatomien til muskeltest og palpation samt en omfattende introduktion til analyse af kropsholdningen.


Forfatterinfo:

Torben Bremann driver til dagligt egen klinik med speciale i idrætsskader og problemer i bevægeapparatet. Han er endvidere leder i et trænings- og genoptræningscenter. Torben er bl.a. uddannet afspændingspædagog, specialist i anatomi og bevægelsesanalyse samt uddannet i traditionel kinesisk medicin. Han er forfatter til flere bøger.

Martin E. Matthiessen (1929-2017) var tandlæge, læge, afdelingsleder og lektor ved Medicinsk Anatomisk Institut. Han var forfatter til flere bøger om kroppens anatomi.

Anmeldercitater:

»[…] jeg må sige, at bogen lever op til alle forventninger om at henvende sig til alle med interesse for menneskets anatomi. Bogen er gennemtænkt pædagogisk både i sin opbygning, valg af emner, afgrænsningen og ikke mindst i det skrevne. Alle kan være med, uden at man føler sig talt ned til.«
Lenea Zeidler, cand.scient.soc.

»Bogen er en god indføring i den basale muskelanatomi. Med et funktionelt billedatlas kan man hurtigt danne sig et overblik over musklerne på menneskekroppen på en mere direkte måde, end de sædvanlige anatomiatlas. Bogen er meget anvendelig i uddannelsesøjemed og til alle, som har interesse for kroppens anatomi.«
Emilie Fiona Christensen, fysioterapeutstuderende

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik