FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Nadia Dalbuono

Oversat af Klaus Seidenfaden


Amerikaneren
Pris 249,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  448
ISBN:  9788772161051
Udgave, år:  1, 2019
Oplag, år:  1, 2019
Udgivelse:  April 2019
Best.nr.:  5384
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Efterfølgeren til Fordærv er fuld af mord, løgne, korruption og konspirationer. Amerikaneren tager os igen med ind bag Italiens skyggesider, hvor kriminalkommissær Leone Scamarcio må sande, at han står helt alene i sin jagt på sandheden, da både kirke og stat konspirerer imod hans efterforskning.Det ligner selvmord, da kriminalkommissær Leone Scamarcio kaldes ud til Ponte Sant’Angelo et stenkast fra Vatikanet: Den døde er tilsyneladende bare endnu en forretningsmand, der ikke kunne klare den økonomiske krise.

Et par dage efter findes liget af en kardinal med forbindelser til Vatikanbanken, og Scamarcio begynder at ane en sammenhæng. Men før han kan nå længere i sin efterforskning, bryder en mystisk amerikansk efterretningstjeneste pludselig ind og beordrer ham til at opgive sagen. Det står klart, at der er noget stort på spil.

Snart begynder foruroligende forbindelser til koldkrigstiden, USA’s skjulte krigsførelse, Vatikanets korruptionsskandaler og den italienske mafia at afsløres, og de politiske intriger kommer sivende ud af skabet. Men Scamarcio har ikke i sinde at lade sig true. Med både kirke og stat imod sig må han hente hjælp fra sin dystre fortid for at opklare forbrydelserne, før han selv ender som et lig i floden.

Amerikaneren er sydlandsk noir, når det er bedst – kombineret med social og politisk kritik af et italiensk samfund, der er styret af nepotisme, korruption og mafiaen.


Forfatterinfo:

Nadia Dalbuono bor skiftevis i Norditalien og England. Før hun begyndte at skrive krimier, lavede hun dokumentarfilm for blandt andre BBC og National Geographic. I forbindelse med sit arbejde har hun været bosat i Rom, hvor hendes indblik i det italienske samfunds skyggesider inspirerede hende til at skrive Fordærv.

Anmeldercitater:

»Jeg kan anbefale bogen som god underholdning, men også som en bog hvor man får et indblik i dagligdagen i Italien, som den udfolder sig for Scamarcio.«
Karsten Kjeldsen, faglig konsulent/teamkoordinator

»God krimi i den bedre ende af skalaen til dem, der også interesserer sig for andet end selve plottet«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

stjernestjernestjernestjerne

»Dalbuono kender sit Italien som vinbonden sine stokke. Hun skriver klart og lakonisk uden at miste psykologien for meget«.
Bo Tao Michaëlis, Politiken

»Dalbuono er en solid historiefortæller, og hun fremmaner også denne gang Italien flot og sanseligt«.
Bogblogger.dk

»Forfatteren Nadia Dalbuono, der bor skiftevis i hjemlandet England og i Norditalien, ved, hvad hun skriver om, og hun formår at skildre Scamarcios situation så levende, at man ligesom ham ender med ikke at ane sine levende råd, for der synes ikke at være nogen måde, han kan sno sig ud af det spind af hensyn og trusler, han sidder indspundet i. […] Scamarcio-sagaen udgør fire bind, dette er det andet og lige så læseværdigt som forgængeren, Fordærv«.
Weekendavisen

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Nadia Dalbuono er en af mine nye yndlingsforfattere når det kommer til krimier. Bogen Fordærv var utrolig spændende og et frisk pust til den actionprægede krimi. Men Amerikaneren slår den uden tvivl. […] Du kommer ikke til at kede dig og du vil helt sikkert få samme adrenalinsus som karaktererne i bogen får.«
The Bookish Boegeskov

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik