FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Cille Bindslev Rosentoft
Tiden tæller
– om at turde tage stilling, handle og forandre
Pris 269,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  160
ISBN:  9788772160924
Udgave, år:  1, 2019
Oplag, år:  1, 2019
Udgivelse:  Februar 2019
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret i farver
Best.nr.:  5368
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvad vil du bruge din tid på? Familien Rosentoft har gjort det, vi andre drømmer om: Kastet sig ud i et gigantisk eventyr på verdenshavene for nu at opbygge en ny og anderledes tilværelse herhjemme i Danmark. Deres fokus er på det, der betyder mest for dem: Tid til at være familie!Læs med og få inspiration til, hvordan I kan få mere tid til det, der betyder noget for dig og dine. For tiden tæller.

Hverdagen kørte af sted med Cille og Christian og deres tre børn: Gustav, Bertram og Liva. Hverken forældre eller børn følte, at de havde kontrol over tiden. Derfor hoppede de af ræset, solgte alt og sejlede til Caribien – for at lave uvaner om til vaner og for at være sammen som par og som familie. Eksperimentet lykkedes, og som bonus fik de en lille bådbaby, Sylvester, med i havn.

Nu – to år efter – er de tilbage i Danmark og har generobret hverdagen. Det betyder ikke, at de ikke har travlt engang imellem, men travlhed er ikke længere farligt. Travlheden er okay, når man selv vælger det til.

Tiden tæller er fuld af inspiration til alle, der drømmer om at slippe væk fra hverdagens tidstyranni. Vi følger familien Rosentoft i bestræbelserne på at ændre på det, der ikke fungerede. Undervejs på det store blå hav og hjemme igen – hvilket viste sig at være den største udfordring. 

Det handler om at tage sig tid til at prioritere og at vælge nye måder at være sammen på som familie. Man behøver ikke nødvendigvis at rive to år ud af kalenderen og tage på langfart. Der er mange andre muligheder, og familien Rosentofts budskab er klart:

Alle kan ændre på deres hverdag. Man skal bare turde.


Forfatterinfo:

Cille Bindslev Rosentoft er cand.mag., forfatter og foredragsholder.

Anmeldercitater:

»Det er interessant og vedkommende læsning, uanset hvordan ens liv i øvrigt ser ud. [...] Som læser kommer man helt tæt ind på livet af hende, og jeg sidder tilbage med en fornemmelse af, at intet er holdt tilbage. Selv de ømmeste punkter får lov at komme med, og det er nok bogens væsentligste styrke: at mange af de almindelige filtre er taget væk, så vi får et uforbeholdent indblik i, hvordan livet også kan leves, når tiden tæller«.
FiftyFabulous

»Bogens refleksioner og gode råd kan inspirere andre travle familier til at prioritere anderledes og finde frem til det, der virkelig betyder noget«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Mine varmeste anbefalinger af denne bog, der forhåbentlig blot er den første i rækken om en helt almindelig families utraditionelle valg og refleksioner i forhold til hverdagens ”hamsterhjul”.«
Malene Sander, CFO hos Mediehuset Ingeniøren

»Det er et friskt pust at læse denne bog. Jeg synes, den skille sig ud, fordi den kan noget særligt. Fortællingen er nuanceret og meget vedkommende. Jeg fornemmer menneskerne i bogen, og føler jeg bliver inviteret helt indenfor i deres familie. [...] Det har været en dejlig fornøjelse at læse bogen, og jeg vil varmt anbefale den til alle, jeg møder.«
Bettina Østerby, psykomotorisk terapeut, eksistentiel Kropsterapeut

»Cille Bindslev Rosentoft har på bedste vis fået fortalt en dejlig historie, men vigtigst – hun har formået at sende sit budskab afsted, så det ikke på nogen måde bliver selvhøjtideligt, som andre bøger i genren kan være. Det er vanskeligt at skulle forklare enkeltheden i valget! Det valg der en ganske almindelig dansk aften blev truffet – lige dér ligger det svære, at få stoppet op og træffe et andet valg. Men det har hun gjort, og gjort godt.«
Jimmy Hansen, lærer og pædagog

»Jeg vil klart anbefale bogen til alle videbegærlige mennesker, som vil leve deres liv og nyde hver dag. Som skipperen (forfatterens mand) beskriver: Bare kom afsted. Ikke så mange overvejelser. Det bliver alligevel helt anderledes- og meget bedre- end du forestiller dig.«
Ute Wagner, afdelingsleder hos Tønder Kommune

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik