FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Kirsten Trans
Senfølger efter seksuelle overgreb
En introduktion til socialarbejdere og sundhedspersonale – og en hjælp til ofrene
Pris 249,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  130
ISBN:  9788772160733
Udgave, år:  1, 2018
Oplag, år:  1, 2018
Udgivelse:  Oktober 2018
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  5357
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Bogen giver et indblik i, hvilke følger incest og pædofili kan have for den krænkedes sociale og psykiske trivsel i voksenlivet. Og den giver råd om, hvordan følgerne kan afhjælpes gennem psykoterapi. Ulrikke overspiser. Jack får angstanfald. Sonny er flere gange dømt for vold. Fælles for dem er, at de alle blev seksuelt misbrugt i barndommen, og at deres nuværende adfærd er senfølger efter barndommens overgreb.

I Senfølger efter seksuelle overgreb fortæller socialrådgiver Kirsten Trans gennem teori og cases kombineret med praktisk erfaring, hvordan ansatte i sundheds- og so­cial­sektorerne bedst kan hjælpe Ulrikke, Jack og Sonny samt alle andre, der lider af senfølger efter seksuelle overgreb.

Forfatteren problematiserer den organisatoriske opdeling mellem social- og sundhedssektoren, idet mennesker med senfølger kan have svært ved at få den rette hjælp, hvis de betragtes fra enten et socialt perspektiv eller ud fra en psykologisk forståelse. Der er behov for, at man i langt højere grad forstår og hjælper mennesket i en kombineret social og psykologisk indsats.

Bogen er skrevet til læger, sygeplejersker, socialrådgivere, socialpædagoger, psykologer og psykoterapeuter, som arbejder med unge og voksne, der har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen. 

De berørte selv kan også læse med og få større forståelse af, at de ikke er alene, og at systemet kan hjælpe dem.


Forfatterinfo:

Kirsten Trans er uddannet cand.scient.soc., socialrådgiver og psykoterapeut og er medstifter af MentalTouch. Her tilbyder hun undervisning og super­vision vedrørende socialfaglige og psykoterapeutiske emner. Kirsten Trans arbejder desuden for større psykologisk indsigt i det sociale arbejde.

Anmeldercitater:

»Det er tydeligt, at forfatteren har hjerte for og faglig erfaring med krænkede mennesker, og hun formår at formidle stoffet, så ofrenes adfærd bliver forståelig, enten det drejer sig om skader på få områder eller der tegnes et mere komplekst billede«.
Hanne Korsholm, pædagog og arbejder i det special- og socialpædagogiske område

»Jeg er som psykolog af og til ude for henvendelser vedrørende senfølger efter overgreb. Her kommer så en bog, der kan hjælpe fagpersoner med at forstå personer med de problemstillinger, og give bedre muligheder for støtte og hjælp til dem«.
Jette Vorup, psykolog

»Det er en meget kort og overskuelig bog, som helt sikkert har til hensigt at give mere viden om dette komplekse område og sikre klienter/patienter en mere målrettet og hensigtsmæssig behandling samt at undgå diverse fejlfortolkninger af adfærd, der i virkeligheden bunder i traumer«.
P – psykologernes fagmagasin

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Bogen er let at læse, og man bør som professionel behandler, socialarbejder, leder og politiker læse denne bog, da den er med til at give en super fin vinkel på systemet og hjælpemulighederne til disse mennesker. Samtidig gav den mig en øjenåbner for arbejdet og andre måder at møde mennesker, som har været udsat for overgreb, så derved har bogen bidraget til en vigtig viden for mig i mit professionelle virke fremover. Tak for det«.
Pædagog Lena Ringkow Petersen, Paedagogen.dk

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik