FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Christiane BröckerBabette Schröder
111 steder i Stockholm som du skal se
Pris 199,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  240
ISBN:  9788772160641
Udgave, år:  1, 2018
Oplag, år:  1, 2018
Udgivelse:  November 2018
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret i farver
Best.nr.:  4326
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Kom med til den smukke og lyse svenske hovedstad, hvor solen spiller i de mange kanaler. 111 steder i Stockholm som du skal se viser vej til byens hemmelige afkroge og skjulte hjørner.Øer, kanaler og glitrende vand: Intet under, at Stockholm kaldes Nordens Venedig. Sveriges hovedstad er vidt berømt for sine kongeslotte og kunstmuseer og den helt særlige, romantiske stemning, man møder mellem de gamle adelspaladser og på byens utallige broer.

Med 111 steder i Stockholm ... i tasken finder du vej til byens mange hemmeligheder, skjult på småskærene, under broerne eller endda midt i vrimlen, hvor de fleste går lige forbi dem.

Hvilken ø er – trods sine kanoner – den mest gæstfri? Hvorfor sidder der en hjemløs ræv uden for Riksdagen? Hvor fik ABBA taget deres første pressefoto i 1970? Og hvor kan du komme helt til tops og føle dig som Karlsson på taget?

Bøgerne om 111 steder ... er et perfekt supplement til standardguiden. De er nemme at slå op i, så du hurtigt kan finde en ekstra og anderledes oplevelse, som kun et fåtal kender – måske lige om hjørnet fra alt det, de andre turister også tager billeder af.


Forfatterinfo:

Christiane Bröcker flyttede til Stockholm i 2004 for at arbejde. Hver dag lige siden har hun gjort nye usædvanlige opdagelser, haft overraskende og bizarre oplevelser og mødt interessante mennesker.

Babette Schröder har arbejdet som freelancejournalist og som producer. I dag oversætter hun bl.a. engelsk og fransk litteratur i Hamborg.

Anmeldercitater:

»Bogen er så inspirerende, at den skal med i kufferten, næste gang jeg skal til Stockholm. Jeg er sikker på, at selv en indfødt stockholmer, som jeg besøger, vil blive overrasket over en stor del af stederne«.
Ulla Liberg, konsulent/lektor pædagogik

»Bogen kan helt sikkert anbefales og gøre gavn for brugeren. God tur!«.
Gitte Johansson, museumsvært

»En god guidebog skal kendes på dens evne til at sætte drømme i gang. Jeg drømmer om at sætte mig på bænken i Monica Zetterlunds Park og høre hendes musik, kigge på fugle i Isbladskärret og sejle gennem skærgården i den historiske damper S/S Norrskär«.
Helle Bonde, bibliotekar

»111 steder-serien er en dejlig og vedkommende serie, hvor forfatterne går bag om de sædvanlige ting, man som turist skal se. Her er henvisninger til små finurlige oplevelser lidt væk fra den sædvanlige turiststrøm – så længe det varer. 111 steder i Stockholm er ingen undtagelse. I hvert fald er jeg nu blevet opmærksom på nye interessante steder i Stockholm, som jeg glæder mig til at opleve«.
Annette Brejnholt, tidligere faglig sekretær i en fagforening

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik