FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Naomi Alderman
Kraften (e-bog, epub)
Pris 229,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  376
ISBN:  9788772160177
Udgave, år:  1. epub-udgave, 2018
Udgivelse:  Marts 2018
Best.nr.:  4260
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Pludselig – i morgen eller dagen efter – opdager alle verdens teenagepiger, at de har fået 'kraften': evnen til at give dødeligt stærke elektriske stød. Skridt for skridt bliver magtbalancen mellem kønnene vendt på hovedet, og det bliver startskuddet til en verdensomspændende revolution.Til at begynde med sker forandringerne i det små. En amerikansk borgmester indser, at den fysisk overlegne kvinde måske kan komme langt i politik. Datteren af en britisk mafiaboss tager en hævnaktion i egne hænder, og en sydstatspige, der hører stemmer, får endelig mulighed for at flygte fra misbruget i sin plejefamilie. Men andre steder i verden er omvæltningen mere dramatisk. I Moldova tager tidligere sexslaver kampen op mod den systematiserede menneskehandel, og i Indien og Saudi-Arabien gør kvinderne oprør mod århundreders undertrykkelse. En ung nigeriansk journalist dokumenterer det hele – også, da mændene svarer igen.

Kraften er et portræt af fire liv og et verdenssamfund i radikal forandring. Det er en provokerende, tankevækkende og overraskende morsom roman, der både beskriver en chokerende alternativ virkelighed og afslører vores egen verdens skyggesider.

»… den bedste bog og den vildeste pageturner, jeg har læst i år … Jeg forudser, at den vil holde både mænd og kvinder lysvågne.« – Leonora Christina Skov, Weekendavisen


Forfatterinfo:

Naomi Alderman er en prisvindende britisk forfatter. Hun er professor i Creative Writing på Bath Spa University, laver radioudsendelser for BBC og er fast skribent på The Guardian. Foruden at have skrevet fire romaner har hun udgivet et hav af noveller og udviklet adskillige online-spil. I sit forfatterskab har hun haft et længere mentorforløb med Margaret Atwood, og hun har vundet flere priser for sine værker.

Anmeldercitater:

»[…] den bedste bog og den vildeste pageturner, jeg har læst i år […] Jeg forudser, at den vil holde både mænd og kvinder lysvågne«.
Leonora Christina Skov, Weekendavisen

stjernestjernestjernestjernestjerne

Politiken

stjernestjernestjernestjernestjernestjerne

Boguglen.blog

»Kraften er vidunderligt fri for sødsuppe eller romantisering af kvindeligt lederskab. Her er i stedet en tour de force, en roman med utallige små hip til de mange magtstrukturer i vores samfund, som vi ikke tænker over til daglig: køn, religion, sædvane og rå vold. Det er en roman for feminister af begge køn, der vil udfordres på deres verdensbillede og underholdes undervejs«.
Bogblogger.dk

»Et provokerende og tankevækkende, barskt og debatskabende portræt af et verdenssamfund i radikal forandring. Det er på en gang en beskrivelse af en dystopisk fremtid og på samme tid en kommentar til nutidens kvindeundertrykkelse og magtens skyggesider. En fortælling om køn, religion og politik, uden helte og uden favorisering. […] Oplagt anvendelse til læsekredse, der tør prøve kræfter med noget nyt«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik