FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Nis Grønager Madsen
Fra service til samskabelse
Vejen til meningsfuld velfærd
Pris 199,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  92
ISBN:  9788772160597
Udgave, år:  1, 2018
Oplag, år:  1, 2018
Udgivelse:  April 2018
Indbinding:  Hæftet
Illustreret i farver
Best.nr.:  4254
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Samskabelse er vejen til fremtidens velfærd! I bogen her får du hånd om begrebet og vejledninger til, hvordan du kan arbejde med samskabelse i det offentlige; både som borger, medarbejder og leder.Samskabelse er i dag blevet en del af det offentliges måde at arbejde med velfærd på. Det er ud fra en anerkendelse af, at borgeren bør være et aktivt led i det offentliges bestræbelser. Samtidig kommer der en masse initiativer fra borgere, som ønsker at være aktører i at skabe deres egen velfærd. Denne udvikling kalder på samskabelse og samarbejde.

Det handler om at tage borgerne med på råd. Fordi de allerede forventer det, og fordi det er den eneste måde, vi kan få velfærden til at fungere i den enkelte borgers liv.

Fra service til samskabelse beskriver samskabelsens muligheder, og svarer på, hvorfor det er fremtidens vej til velfærd.

Bogens første del fortæller, hvordan velfærden er i forandring, og hvorfor denne forandring indtræffer. Anden del beskæftiger sig med, hvordan samskabelse kan se ud i praksis, og hvordan man kan arbejde på de nye vilkår, som samskabelse giver.


Forfatterinfo:

Nis Grønager Madsen har været offentlig leder og konsulent i udviklingsafdelingen i Fredericia Kommune. Inden han blev selvstændig konsulent og foredragsholder var han desuden ansat i foreningsverdenen.

 

Anmeldercitater:

»En bog, der på forbilledlig vis kombinerer abstrakt tænkning om en anderledes måde at anskue vores fælles velfærd på med en ret jordnær forholde sig til den virkelighed, der findes derude i kommunerne. Forfatteren er rundet af en praksisviden, der kvalificerer hans måde at provokere til en anderledes måde at løse opgaverne på. Han lægger ikke skjul på, at det er svært, og har en god måde at sætte et spejl op for os praktikere. En bog, der kortfattet samler de vigtigste pointer, faldgruber og udfordringer, og også anviser konkrete nye veje«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

»[…] en glimrende og til tider provokerende lille debatbog, som sætter ting på spidsen og tanker i gang – og det er der i den grad brug for, når velfærdssamfundet skal videreudvikles, og kendte metoder ikke helt slår til«.
Jesper Holm, selvstændig konsulent inden for ledelse og organisation med et bijob som rejseguide

»Jeg kan kun anbefale bogen, hvis man vil vide mere om, hvordan vores samfund er skruet sammen. Mekanisk. Borgere ses som mekaniske borgere, og Nis Grønager Madsen har ret i dette. Den bog har mange godbidder – læs den«.
Erwin Maria Jöhnk, sexolog

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik