FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Helle Krogh HansenElse Marie Rasmussen
Med hjerne og hjerte
– aktionsforskning, læring og praksisudvikling
Pris 299,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  230
ISBN:  9788771189872
Udgave, år:  1, 2018
Oplag, år:  1, 2018
Udgivelse:  April 2018
Illustreret
Best.nr.:  4253
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Med hjerne og hjerte dokumenterer et succesprojekt om aktionsforskning og innovation og giver råd og anvisninger til, hvordan I selv kan komme i gang.I aktionsforskning bruger forskere og praktikere hinandens viden og erfaringer til at udvikle nye praksisser. Med hjerne og hjerte viser, hvordan denne innovative forskningsform kan føre til nye forståelser og ideer i det offentlige.

Bogens udgangspunkt er en case fra en specialenhed for mennesker med svær demens. Med historier herfra giver forfatterne en ’How To’- guide til, hvordan praktikere og forskere i det offentlige selv kan igangsætte aktionsforskning inden for alle velfærdsområder. Det handler om at involvere alle grupper af fagprofessionelle, pårørende og frivillige i hele processen.

Bogen indeholder eksempler på workshops, værdi- og kulturundersøgelser samt interviews med de fagprofessionelle og – ikke mindst – hvordan man kan arbejde med narrativer og praksisfortællinger.

Den henvender sig til alle fagprofessionelle, ledere, forskere, konsulenter og undervisere inden for alle velfærdsområder i det offentlige.

Med hjerne og hjerte har forskningskvalitet samtidig med at den respekterer det konkrete praktiske arbejdsliv. De tolv praksisfortællinger i bogen udgør en særlig kvalitet som inspiration i forskning og undervisning.


Forfatterinfo:

Helle Krogh Hansen er cand.pæd. og ph.d. Hun har gennem mange år arbejdet med forskning, udvikling og uddannelse samt ledelse inden for forskellige velfærdsområder.

Else Marie Rasmussen er sygeplejerske, tidligere mellemleder og områdeleder i den primære sektor og ekstern underviser på sygeplejerskeuddannelsen UC Lillebælt.

Anmeldercitater:

»Bogen indeholder omhyggelige og grundige præsentationer af relevant teori, gode og tilgængelige forklaringer både i forhold til anvendt teori og i forhold til erfaret praksis fra plejehjemmet ved Horsens. Koblingen mellem teori og praksis er vellykket og brugbar. En fin indføring i hvordan aktionsforskning og læring kan anvendes«.
Elise Runge, psykomotorisk terapeut

»Bogen bør blive et meget vigtigt indlæg i al debat om vigtigheden af gode arbejdspladser med varme hænder der har overskud. […] Bogen bør bruges i alle personalegrupper i uddannelses- og plejesektorer, hvor arbejdet med mennesker er en kærneværdi. Bør kunne bruges på personalemøder, hvor man løbende diskuterer husets pædagogik og udvikling af det daglige arbejde«.
Henning Emanuel Berg, tidl. underviser på UCC Bornholm

»[...] en rigtig god metodebog, hvor nysgerrigheden fastholdes og man får opfattelsen af at stå med en rigtig god håndbog med masser af kvalitet«.
Poul Hansen, fhv. uddannelseskonsulent

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik