FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Line Ullmann
10 effektive arbejdsvaner
Sådan tackler du strømmen af opgaver, e-mails og afbrydelser
Pris 269,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  205
ISBN:  9788771189742
Udgave, år:  1, 2018
Oplag, år:  3, 2020
Udgivelse:  Januar 2018
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  4222
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

10 effektive arbejdsvaner hjælper dig med at holde styr på det hele, bruge tiden klogt og nå mere af det, der er vigtigt for dig i dit arbejdsliv. Alt sammen uden at arbejde mere!Afbrydelser og informationsoverload er blandt de udfordringer, vi møder på en moderne arbejdsplads. Når listen af opgaver samt køen af kolleger, kunder og andre kontakter bliver for lang, påvirker det både vores effektivitet og velvære. 

Meget kan du heldigvis selv ændre på – ved blot at lave om på dine faste rutiner. Og det kræver ikke flere timer på kontoret. Du vil i stedet nå mere på samme tid.

10 effektive arbejdsvaner giver dig et arsenal af tricks, tips og praktiske metoder, du kan bruge til at overkomme udfordringerne. Uanset hvilke omstændigheder du arbejder under, om du har en god eller dårlig chef, et højt eller lavt arbejdspres, sidder i storrumskontor eller ej, er der altid noget, du selv kan gøre.

Det er en bog for dig, der har et job med mange opgaver og en hverdag med et højt tempo. Også ledere og HR-medarbejder kan læse med og få inspiration til hele arbejdspladsen.

Du kan faktisk nå det hele – uden at arbejde mere.

Se video med Line Ullmann, hvor hun fortæller om 3 faldgruber, du skal undgå, hvis du vil være mere effektiv.


Forfatterinfo:

Line Ullmann er oprindeligt uddannet cand.merc. HRM og har i mange år beskæftiget sig med kurser, uddannelse og konferencer, først som projektleder og siden fem år som teamleder.

Anmeldercitater:

»Inspirerende bog […] Forfriskende og velskrevet bog om bedre arbejdsvaner, som med lettilgængelige råd og tips baner vejen for at få omsat alle gode intentioner om forandringer af uheldige arbejdsvaner til praktisk virkelighed«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

stjernestjernestjernestjerne

»Det kan virke uforståeligt, at der skulle være efterspørgsel på de mange bøger, der bliver udgivet for tiden, om at blive mere effektiv på arbejdspladsen; men når jeg kommer rundt på arbejdspladserne og taler med ledere og medarbejdere om deres udfordringer, så er vanskelighederne ved at nå det, man skal og vil, en udfordring for mange. Derfor anbefaler jeg gerne Line Ullmanns overskuelige og praktiske håndbog om mere effektive måder at tilrettelægge arbejdet på«.
Ulla Bechsgaard i Jyllands-Posten

»Jeg har netop læst bogen "10 effektive arbejdsvaner", som gav mig stof til eftertanke og en masse gode idéer. Jeg opfatter mig selv som meget struktureret og effektiv, og jeg bruger allerede flere af de vaner/metoder, der er nævnt i bogen. Men bogen var alligevel en øjenåbner for mig, især i forhold til det med at lægge planer der faktisk kan lykkes, og ikke kun kigge på alle de opgaver jeg skal gennemføre. […] jeg vil helt klart kunne bruge bogen i min hverdag, både på jobbet, men bestemt også derhjemme. Jeg synes, det er en bog, som mange mennesker med travle jobs kunne have stor glæde af at læse – blandt andet mine egne kollegaer«.
Tanja Nylev, QA-professional

»Bogen er en god guide til at strukturere arbejdsopgaverne på en effektiv måde. Jeg blev inspireret af ideerne fra bogen og er nu i gang med at lave handlings- og strategiplaner, for at kunne komme bedre og mindre stressfrit igennem en dag med mange uforudsete arbejdsopgaver. […] Jeg kan klart anbefale bogen til alle, som arbejder med at få nået så meget som muligt i hverdagen. Og som også har oplevet at gå hjem efter en arbejdsdag med fornemmelsen af, kun at have nået en brøkdel af det, som kunne være nået med en god tidsinddeling og planlægningsredskaber«.
Ute Wagner, afdelingsleder hos Tønder Kommune

»Det er en bog til dig som gerne vil arbejde med dig selv og har viljen til det. Bogen kommer for mit vedkommende til at fungere som et rigtig godt opslagsværk både nu men også senere i forhold til praktik og arbejde«.
ChristinaHolmSvarer.dk

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik