FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Nadia Dalbuono

Oversat til dansk af Emilie Harild Gaardboe


Fordærv
Pris 249,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  435
ISBN:  9788771188370
Udgave, år:  1, 2018
Oplag, år:  1, 2018
Udgivelse:  Januar 2018
Indbinding:  Hæftet
Best.nr.:  4194
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Kidnapning. Afpresning. Mord. Det hele er samlet i Fordærv, en krimi om Italiens underverden, mafiaen og et politikorps, hvor enhver er sig selv nærmest.»Det var i det øjeblik, hvor han stirrede på turisterne, at det gik op for ham, at han måske havde misforstået noget. Måske var forklaringen mere subtil. Måske havde inspektøren valgt ham, fordi han var vant til at arbejde i gråzoner«.

Leone Scamarcio er kriminalkommissær ved Roms politi. Han har vendt sin mafiafar og -familie ryggen, og er nu en af de få retskafne politimænd, der er tilbage i Italien.

En dag modtager han nogle kompromitterende fotos af en højtstående politiker med besked om at 'tage sig af det'. Scamarcio ved, at det kun kan betyde én ting: problemer.

Samtidig bliver en ung mand myrdet i Rom, og en amerikansk pige forsvinder på Elba. Forbrydelserne hænger sammen, og det er nu op til Scarmacio at rede trådene ud. Tråde, der forsvinder i et net af hemmeligheder blandt Italiens magtfulde elite. Samtidig haler Scarmacios egen fortid ind på ham. Er han villig til at gå hele vejen for sandheden? Og vil han betale den pris, det koster?

Fordærv er er sydlandsk noir og hårdkogt krimi i et. Den tager dig på en hæsblæsende og nervepirrende tur gennem et Italien på randen af kollaps.


Forfatterinfo:

Nadia Dalbuono bor skiftevis i Norditalien og England. Før hun begyndte at skrive krimier, lavede hun dokumentarfilm for blandt andre BBC og National Geographic. I forbindelse med sit arbejde har hun været bosat i Rom, hvor hendes indblik i det italienske samfunds skyggesider inspirerede hende til at skrive Fordærv.

Anmeldercitater:
stjernestjernestjernestjernestjerne

»Jeg vil gerne anbefale bogen som en god krimi, der har lidt kant, og der tager os med ind i en verden, som heldigvis ikke så mange kender. Hvis der skulle gives stjerner, så er det en 5’er ud af 6 mulige.«
Pernille Ødum Halse, costumer service manager

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Bogen er helt fantastisk, og slipper dig ikke på noget tidspunkt – heller ikke hvis du slipper den. Historien sætter sig fast, både fordi den er frygtelig, men også fordi den er så velskrevet. Sproget flyder nemt, og det er ikke svært at føle sig hensat til Italien«.
Boguglen

stjernestjernestjernestjerne

»Fremragende krimi om korrupte politikere og hæderlige politifolk i Italien. […] Dalbuono skriver godt uden for meget stuk og for mange klicheer. Det er en lise at læse en forfatter, som kan sit Italien som bagsiden af en pizza«.
Bo Tao Michaëlis, Politiken

stjernestjernestjernestjerne

»Du tror på historien, du tror på den selvom at hele handlingen er så uhåndgribelig og forfærdelig, kun pga. at Dalbuono virkeligt formår at strikke historien rigtig godt sammen! [...] Til allersidst vil jeg sige, at Nadia Dalbuonos slutning på bogen er helt igennem fantastisk! Jeg elsker når bøger formår at sætte alle følelser i gang hos mig og det gjorde denne slutning«.
The Bookish Boegeskov

»Et must på krimihylden«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Dalbuono har et skarpt blik for Italien. Man bevæger sig i smukke landskaber, gennem snævre romerske gyder og kaffeduftende cafeer. Men skønheden rives brutalt i stykker, og råddenskaben vælter frem. Det er effektivt, velskrevet og spændende. Hun kan noget af det samme som en velskrivende italiensk kollega, Gianrico Carofiglio, men der er mere smæk for skillingen hos Dalbuono«.
Bogblogger.dk

»Fordærv – Er atter en historie der på en meget realistisk måde beretter om Italien og alle de rævestreger som er dagligdags politik. Den er kort sagt en beretning der sidder lige i øjet!«.
Krimi-cirklen.dk 

Andre titler af samme forfatter:
Amerikaneren

Efterfølgeren til Fordærv er fuld af mord, løgne, korruption og konspirationer. Amerikaneren tager os igen med ind bag Italiens skyggesider, hvor kriminalkommissær Leone Scamarcio må sande, at han står helt alene i sin jagt på sandheden, da både kirke og stat konspirerer imod hans efterforskning.

Pris 249,00 kr.
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik