FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Natasha Pulley
Urmageren i Filigree Street
Pris 269,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  399
ISBN:  9788771187960
Udgave, år:  1, 2017
Oplag, år:  1, 2017
Udgivelse:  September 2017
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  4071
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

En historisk roman med en knivspids magisk realisme. Natasha Pulleys debutroman har taget verden med storm og fås nu også på dansk. Urmageren i Filigree Street er for dig, der elsker Victoriatidens London, mystiske gåder og spøjse karakterer.London 1883. Thaniel Steepleton kommer hjem til sit værelse og finder et lommeur af guld på sin hovedpude. Et halvt år senere redder det mystiske ur hans liv ved at føre ham væk fra en eksplosion, der jævner Scotland Yard med jorden.

Thaniel opsøger urmageren, Keita Mori, en venlig, ensom tilflytter fra Japan. Men selv om Mori virker ganske harmløs, begynder der snart at ske uforklarlige ting, og alt tyder på, at han skjuler noget. Thaniel bliver splittet mellem fornuft og følelser, og det bliver ikke bedre, da Grace Carrow, en fysikstuderende fra Oxford, blander sig i det hele.

Urmageren i Filigree Street er en storslået, stemningsfuld fortælling, der tager dig med på en uventet rejse gennem 1880'ernes London og til et Japan, hvor borgerkrigen truer de gamle traditioner. Bogen blander historiske begivenheder med fantastiske hændelser og åbner døren til en gådefuld, fremmed fortid.


Forfatterinfo:

Natasha Pulley har studeret engelsk litteratur på Oxford University og har arbejdet som boghandler og redaktionsassistent, før hun selv begyndte at skrive. Hun har boet og studeret i Tokyo i en længere periode og er ved at lære japansk. I dag bor hun i Bath, England.


Anmeldercitater:

»Besnærende […] Midt i det thriller-agtige plot stiller Pulley tankevækkende spørgsmål om fri vilje, skæbne og identitetsdannelse, og skaber et rigt sammenkog af historisk fantasy, filosofi og følelse«.
Washington Post

stjernestjernestjernestjerne

»Jeg er helt vild med Keita Mori og Katsu – de er skønne begge to. [...] Faktisk synes jeg næsten, at Katsu er den, som bliver beskrevet allerbedst. Jeg ønsker mig en KATSU – jeg synes virkelig, at den er fantastisk – en mekanisk blæksprutte – som jeg godt kan forstå, at de på den tid var lidt bange for. Jeg er meget duperet over, at Natasha Pulley har skrevet en så fantastisk historie som Urmageren i Filigree Street som sin debutroman. Jeg glæder mig til at læse hendes anden roman, som er udkommet på engelsk i år«.
Bech’s Books

stjernestjernestjernestjerne

»Natasha Pulley mestrer sproget og skriver med en troværdig humor, som rummer en nutidig sarkasme, men alligevel danner ramme om den tid, der skrives ind i. Hun forstår at sætte en scene og skabe en gådefuld stemning. Romanen er en krydsning af den klassiske Sherlock Holmes kriminalroman og Murakamis magiske univers, og som I måske kan fornemme, leger forfatteren med genrene og skriver sig ind i så mange litterære traditioner, at det kan være vanskeligt at få hånd om, hvad vi har med at gøre. Det faktum alene gjorde det til en yderst interessant læseoplevelse og vækkede tanker, som jeg ikke tidligere har været bevidst om«.
Bookmeupscotty

»[...] en absolut anbefalelsesværdig læseoplevelse«.
Litteratursiden

stjernestjernestjernestjerne

»Som læser bliver man let fortryllet af romanens fantastiske univers og sympatiske karakterer. [...] de levende, humoristiske beskrivelser samt det lettere formelle sprog, holder konstant læseren underholdt. Bogen får fire store stjerner«.
Out & About

stjernestjernestjernestjernestjernestjerne

»Aldrig før har jeg læst en roman der var så mystisk, forvirrende og dragende på samme tid. Den er en ekstremt vellykket steampunk-roman, der er en fryd at læse [...] Det er en perfekt bog til at sidde med en times tid om aftenen; den nydes bedst langsomt, for der sker så mange små, forunderlige ting, og hvis man ikke lige holder øje risikerer man at gå glip af noget«.
Boguglen.blog

stjernestjernestjernestjernestjerne

»[…] en stemningsfuld, humoristisk og magisk fortælling om kærlighed i en tid præget af nationalisme, kvindekamp og ufred«.
Hyggelitt.dk

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik