FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Catherine Simpson

Oversat af Klaus Seidenfaden


Kort over verden
Pris 199,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  344
ISBN:  9788771187939
Udgave, år:  1, 2017
Oplag, år:  1, 2017
Udgivelse:  Juni 2017
Indbinding:  Hæftet
Best.nr.:  4037
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Sam elsker kort. Han elsker at lade sin finger følge vejene og på den måde opdage verden, for i sit 12-årige liv har han aldrig været uden for gården, han er vokset op på. Sams mor Alice kommer til gengæld ud i verden, altså hver tirsdag mellem 14 og 16, hvor hun lige kan nå en kop te inde i landsbyen.Både Sam og Alice drømmer om at forlade gården og opleve verden. Men Sam har autisme og tør ikke. Alice kan ikke, for hun skal jo passe på sin søn. Og guderne skal vide, at hans far Duncan ikke gør meget for at hjælpe til. Men en dag tager Duncan den omvandrende strejfer Larry med hjem til gården. Han vækker nye følelser i både Sam og Alice, og drømmen om at opleve en ny og større verden begynder at presse sig på ...

Kort over verden er bevægende og humoristisk roman om at være mor til et barn med autisme. Bogen har fortryllet de britiske læs­ere med sin humor og letgenkendelige historie om de svære følelser i forældre- og ægteskab. Det er fortællingen om Alice, der føler sig helt alene – fysisk og mentalt – som mor til en søn, der ikke helt er som de andre børn.


Forfatterinfo:

Catherine Simpson er journalist og forfatter og har skrevet flere noveller. Kort over verden er hendes debut som romanforfatter. Hun er desuden mor til en datter med autisme. 

Anmeldercitater:
stjernestjernestjernestjernestjerne

»Sproget er flydende, figurer og omgivelser er spillevende og realistiske, så læseren er med inde under huden på både Alice og Sam (så godt det nu kan lade sig gøre) Jeg kunne relatere til samtlige figurer og så evnede forfatteren at sætte mit følelsesregister i sving, for det her er ikke bare en ligegyldig og underholdende roman, det er en roman, der sætter spor og afkræver moralsk stillingtagen af læseren. Og så har den forhåbentlig den ekstra dimension, der gør, at næste gang læseren møder en forælder med et barn, der skriger i vilden sky, så tænker han/hun sig om, inden forælderen dømmes uegnet! [...] Jeg har haft et skønt ophold hos Alice og hendes familie. Fået genopfrisket minder og samtidig læst en roman, der underholdt på den meningsfulde måde. Et skønt første møde med en forfatter, der meget gerne må fortsætte sin gerning«.
Bognørden.dk

stjernestjernestjernestjerne

»Jeg kan ikke komme i tanke om, at jeg har læst andet der mindede bare lidt om 'Kort over verden'. Som mor til et barn med særlige behov er jeg vist lige i målgruppen for bogen – i hvert fald synes jeg virkelig godt om den.  [...] Det ville være fantastisk, hvis bogen når ud til læsere, som måske kunne finde på at være en af de fordømmende tilskuere til de små optrin, der kan være i en hverdag med et barn med særlige behov – tænk, hvis de læste 'Kort over verden' og forstod, hvor vigtig samvær og accept er for alle familier – og ikke kun de 'helt almindelige'«.
Bechsbooks.dk

»Jeg vil ønske at rigtig mange vil læse denne bog: forældre og pårørende men i allerhøjeste grad også fagpersoner som lærere, pædagoger, socialrådgivere, skolepsykologer ikke mindst, læger osv. for at få et følsomt indblik i familiens liv. Det er nemlig rigtig svært for forældre at forklare det her liv til andre, uden at man bliver opfattet som en der helt misforstået opdragelse overfor sit barn med autisme«.
Annekakadu.dk

»Det er en humoristisk og bevægende chic-lit med noget på hjertet. En dejlig sommerbog«.
Bachs bøger

»En rigtig god roman til læseglade kvinder på 30+. [...] En rigtig velskrevet feel-good bog. Man føler Alices smerte, men også hendes glæde over sønnens små fremskridt. Den har et fint pust af lethed og varme, selvom emnet er alvorligt, og den kan absolut anbefales«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

stjernestjernestjernestjernestjerne

@readtravellife på instagram

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik