FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Anne Agerbo
Fra offer til overlever
– ACT med traumer
Pris 289,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  226
ISBN:  9788771187618
Udgave, år:  1, 2017
Oplag, år:  2, 2019
Udgivelse:  Marts 2017
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  4012
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Mange mennesker har haft traumatiske oplevelser og lever i dag med symptomerne efter dem. Bogen viser, hvordan man kan leve et godt og meningsfuldt liv med symptomerne – hvordan lidelse og lykke kan eksistere samtidig.Det handler ikke om at fjerne traumesymptomerne. Vi skal derimod lære at leve et lykkeligt liv med dem. Grundlæggende handler det om at gøre op med forestillingen om, at lidelse udelukker lykke. De to ting kan godt gå hånd i hånd, når vi kigger nærmere på: Hvilke værdier skal forme overleverens liv? Der skal ikke fjernes eller fikses, det drejer sig derimod om at skabe mening og livskraft. Terapien skal handle om livet fremadrettet. ACT (Acceptance and Commitment Therapy) præsenteres som den fleksible tilgang, der kan hjælpe overleveren med at skabe mening og livskraft.

Bogen præsenterer en ny tilgang til traumesymptomer. Den viser, hvordan symptomerne kan påvirke både individet, familier i flere generationer og hele samfund. Psykolog og forfatter Anne Agerbo tager i bogen udgangspunkt i samtaler med sin farfar – en dansk politi­mand, der tilbage i 1944 var KZ-fange.

Bogen henvender sig til psykologer, psykoterapeuter, socialrådgivere, fysioterapeuter, læger, sygeplejersker og alle andre, der møder folk med traumer i deres professionelle virke. Den kan også bruges som selvhjælpsbog af folk, der ønsker at blive klogere på egne traumer, og hvordan man kan arbejde med dem.


Forfatterinfo:

Anne Agerbo er privat­praktiserende psykolog. Hun ejer firmaet Act in Life og videns­fællesskabet traumeviden.dk. Hun har en omfattende erfaring inden for supervision, undervisning, coaching og terapi og arbejder med ACT med inddragelse af mindfulness, storytelling og narrative elementer.

Anmeldercitater:

»Anne Agerbo har en lys stemme i dette ofte mørke felt og sørger for gennem hele bogen at pege på dobbeltheden: begrænsninger og mulighed for ny livsudfoldelse og en meget nuanceret fremstilling af farfar som helt og eller offer, at noget bliver fortalt og noget fortiet, og at livet bliver mødt og går videre med gode værdier og relationer«.
Psykolog Grethe Bruun i P - psykologernes fagmagasin 

»Bogen er velskrevet, fagligt solid og helstøbt. Farfars fortælling væver sig ind og ud og bidrager til teori og metode, så bogen bliver forståelig og livsnær. Den giver redskaber og en indstilling til traumer, der kan bruges tværfagligt. Det er befriende, at forfatteren er klar og tro over for ACT som metode uden at miste åbenheden over for andre tilgange. Det er samtidig en viis og smuk bog. Den er klar i sit budskab og klar til at blive brugt og forstået bredt. Den er bestemt relevant for en bred målgruppe, og den må gerne oversættes til flere sprog!«
Lise Maj Jensen, psykolog

»Jeg kan derfor bruge bogen professionelt i mit virke som psykolog, idet forfatteren formår at sætte anvendelige og aktuelle psykologiske teorier i en sammenhæng, som både forstås bagudrettet og kan inspirere fremadrettet. [...] Jeg har både fået ny viden men også fået genopfrisket noget, idet afsættet teoretisk set bygger på ACT, der kan anvendes bredt og fortsat udvikles. [...]
Positiv og lærerig oplevelse at læse bogen«.
Jette Vorup, psykolog

»Der er meget læring i denne bog. Om traumer, symptomer og diagnoser, om KZ-syndromet og PTSD- diagnosen. Om psykologisk fleksibilitet og psykologisk rigiditet [...] Læs denne fagbog, eller pluk i den«.
Lotte Lykke Frederiksen, psykolog, på psykologhusetvenoe.dk

»Jeg kan bestemt bruge bogen, både i mit private liv og som professionel behandler. Bogen giver mig konkret viden og ny indsigt i en anden og spændende tilgang til traumer med ACT, end jeg i forvejen kendte til. Jeg er meget glad for, at denne bog kom i mine hænder, og at jeg fik mulighed for at læse den. Den har udvidet min horisont på mange planer. En kombination af et vigtigt stykke verdenshistorie-fortælling, vigtig viden og forståelse. Min varmeste anbefaling er hermed givet!«.
Bettina Østerby, psykomotorisk terapeut, eksistentiel kropsterapeut

»Bogen er stærk og intens læsning, som jeg varmt kan anbefale til alle fagfolk, der møder lidelse og traumer, men også til dem, der til tider fornægter lidelse, måske ikke helt bevidst. Fornægter, at det har foregået, og at der stadig foregår umenneskelige overgreb på mennesker«.
Tidsskrift for psykoterapi

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik