FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Susanne Willaume Fabricius

Forord af Rushy Rashid Højbjerg


Når ære er på spil
– en metodebog om æresrelaterede konflikter i Danmark
Pris 269,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  208
ISBN:  9788771188318
Udgave, år:  1, 2018
Oplag, år:  1, 2018
Udgivelse:  April 2018
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  3959
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Når ære er på spil er en længe ventet metodebog til dig, der arbejder med æresrelaterede konflikter. Bogen giver dig metoder og teknikker til at give den mest kompetente hjælp overhovedet mulig.Mange kvinder kæmper dagligt for basale rettigheder, vi her i Danmark tager for givet. Det er friheden til selv at definere, hvad det gode liv er, retten til at bestemme over egen krop og muligheden for at udfolde sit livs fulde potentiale – på tværs af etnicitet, religion, seksualitet, alder og baggrund.

Når ære er på spil tilbyder et praksisnært og erfaringsbaseret indblik i socialfagligt arbejde inden for æresrelaterede konflikter i Danmark. Formålet er at skabe nuancer i et komplekst felt, som medier, meningsdannere og politikere ofte kommer til at forenkle.

Æresrelaterede konflikter kan ramme både mænd og kvinder, og de kan ske inden for alle religioner og etniciteter. Som fagperson, der skal hjælpe i en konflikt, handler det om at sætte sig ind i tanke­sættet bag konflikten uden at ende i fordømmelse og stigmatisering.

Bogen sætter fokus på kulturelle aspekter af æresrelaterede konflikter, de typiske tankesæt hos unge, forældre og familie i konflikterne samt definitioner og begreber. Den gennemgår også metodiske greb som samtaleteknik, risikovurderinger, anbringelser, supervision, tolkesamarbejde og lovstof.

Den er skrevet til studerende og fagpersoner inden for det socialfaglige og pædagogiske om­råde og undervisning, i sundhedssystemet, politibetjente og til alle andre, der beskæftiger sig med æres­relaterede konflikter.


Forfatterinfo:

Susanne Willaume Fabricius er uddannet ved Den Sociale Højskole i 1994. Hun har som socialrådgiver, konfliktmægler og projektleder arbejdet med æresrelaterede konflikter i mere end 20 år.

Anmeldercitater:

»Fremragende beskrivelse af baggrunde for hvordan æresrelaterede konflikter opstår. Der er direkte anvisninger for fagpersonen om, hvordan henvendelser fra unge kvinder skal mødes med forståelse, socialfaglig indsigt og viden. Fagpersoner, der arbejder i dette felt, kan hente solidt fagligt fundament i bogen«.
Steen Christiansen, socialrådgiver – cand.adm.pol.

»Forfatteren har formået at synliggøre vigtigheden i at forstå årsager, og at myter og fordomme har deres årsager i virkelighedens usagte fortællinger. 'Når ære er på spil' er en værktøjskasse skrevet til dem, der arbejder med æresrelaterede konflikter i deres arbejde og som ønsker hjælp til nye arbejdsmetoder, eller bare har lyst til nye indsigter på området. Spændende ny bog som kommer med en palet af muligheder til forståelse af arbejdet med æresrelaterede konflikter. Dejlig letlæselig og varm bog, som jeg glædeligt vil anbefale til alle, der støder på problemstillinger omkring æresrelaterede konflikter«.
Lene Qvortrup, lektor/konfliktmægler MMCR

»Jeg kan klart anbefale bogen til sagsbehandlere i kommuner, pædagogisk personale i asylcentre, på kvindecentre og i døgninstitutioner med unge mennesker, som har anden etnisk baggrund«.
Ute Wagner, afdelingsleder hos Tønder Kommune

stjernestjernestjernestjerne

»[…] engagerede og nyttige bidrag til både debat og praktisk arbejde med æresrelaterede konflikter. […] [Bogen] holder, hvad den lover i indledning og præsentation. Emnet indeholder stof til meget diskussion, meningsdannelse, undren og eftertanke for mange grupperinger i Danmark. […] Bogen [kan] absolut anbefales«.
Uddannelsesbladet

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik