FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Rudy Simone

Oversat fra engelsk af Feline Busborg og Anne Skov Jensen


Aspergirls
– styrke og handlekraft til kvinder og piger med Aspergers syndrom og autisme
Pris 269,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  252
ISBN:  9788771187922
Udgave, år:  1, 2018
Oplag, år:  2, 2018
Udgivelse:  September 2018
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  3945
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Aspergirls er skrevet specielt til piger og kvinder med Aspergers og autisme. Det er en uundværlig håndbog, der hjælper til at forstå svære emner som selvbebrejdelse, skyldfølelse, savante evner, depression, nedsmeltninger og misforståelser. I bogen giver Rudy Simone, der selv har Aspergers, et væld af brugbare råd om venskab, parforhold, ægteskab og karriere – ja, alle aspekter af både privat- og arbejdslivet som pige og kvinde på autismespektret.

Desuden indeholder bogen citater fra 36 kvinder på spektret samt udtalelser fra deres partnere og familiemedlemmer, og den inddrager på den måde en lang række forskellige erfaringer og anekdoter fra det virkelige liv.

Hvis du er en pige eller kvinde med Aspergers eller autisme – eller bare nærer mistanke om, at du måske er på spektret – bør du læse denne bog. Aspergirls er også nyttig læsning for partnere, forældre, familiemedlemmer eller andre, der har personlig eller professionel interesse i Aspergers syndrom.


Forfatterinfo:

Rudy Simone er forfatter, underviser og konsulent med speciale i Aspergers syndrom og autisme. Hun har skrevet adskillige bøger om emnet og driver International Aspergirl Society. I 2017 skiftede hun navn til Artemisia.

Anmeldercitater:

»Det er lykkedes Rudy Simone at beskrive disse pigers vanskeligheder, symptomer og udfordringer, samtidig med at hun trækker på egne erfaringer og derved får skrevet en bog, som efterlader en med håb«.
Anne Jeggesen, psykolog

»Den største styrke i bogen er den gennemgående insisteren på, at man er ikke forkert, bare fordi man har Aspergers Syndrom, og at det er muligt at skabe sig en god tilværelse under hensyntagen til de forskellige udfordringer, man har«.
Ulla Johannessen, lægesekretær

»[…] denne bog er en guldgrube af nem viden og gode råd til mig og til andre omkring mig. […] Jeg kan klart anbefale bogen til alle piger og kvinder med Aspergers, og også til deres forældre eller partner, for jeg synes, den giver en rigtig god forklaring på mange ting. Jeg synes faktisk, at bogen burde udleveres til alle piger og kvinder, når de bliver diagnosticeret, for at give dem et indblik i hvad det betyder at have Aspergers«.
Tanja Nylev, QA-professional

»For pårørende og fagpersoner giver bogen et værdifuldt indblik i livet med Aspergers Syndrom. […] Kvinder med Aspergers Syndrom forsikres gennemgående i bogen om, at de er værdifulde mennesker, der har meget at bidrage med både i forhold til andre mennesker og til samfundet generelt. På denne måde lever bogen op til sin titel ved netop at formidle styrke og handlekraft til kvinder med Aspergers Syndrom«.
Magasinet P – psykologernes fagmagasin

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik