FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Adam Schnack

Foto: Lars Gundersen


Boligdrømme
– på Frederiksberg og i København K
Pris 349,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  191
ISBN:  9788771187687
Udgave, år:  1, 2016
Oplag, år:  1, 2016
Udgivelse:  Oktober 2016
Indbinding:  Indbundet
Illustreret i farver
Best.nr.:  3925
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvor drømmer du om at bo? Og hvordan? Følg med ejendomsmægler Adam Schnack rundt på Frederiksberg og i Indre København. Her viser han os en række af sine egne boligfavoritter, der udmærker sig historisk, kulturelt og æstetisk. I bogen underholder Schnack med både fakta og fortællinger om sin passion: arkitekturen, livet og menneskene på Frederiksberg og i Indre By. Han har udvalgt en række kvarterer, der betyder noget særligt for ham. Kom med til bl.a. Fuglebakkekvarteret, Femte Juni Plads og Frederik VI’s Allé på Frederiksberg – og Nyhavn, Frederiksstaden og Dronningens Tværgade i København K.

»Vi har alt for travlt i hverdagen. Travlt med at have travlt. Jeg håber, at jeg med bogen kan minde læseren om, at det er værd at tage sig tid, at kigge op, til siden og at lytte til et steds fortællinger«, siger Adam Schnack.

Det er en uprætentiøs fortælling om byen og dens bygninger – med kærligheden til den smukke bolig som det bærende element i både Adam Schnacks tekst og i Lars Gundersens smukke fotos.

Bogen er for alle, der finder glæde ved god arkitektur, smukke huse og ved at stoppe op undervejs.


Forfatterinfo:

Adam Schnack er liebhaverejendomsmægler og indehaver af ejendomsmæglerfirmaet Adam Schnack A/S. Han er kendt fra TV 2-programmet Blændende boliger. Adam har en inderlig passion for arkitektur, interiør, moderne kunst og byrum. I adskillige år har han beskrevet arkitekturhistoriske bygninger, private hjem og boligkvarterer, hvor hans særlige fokus har været København og Frederiksberg. En interesse som gennem tiden har været grobund for mere end 120 publicerede artikler om ikoniske arkitekter, kunstnere og hjem, der alle har udmærket sig ved deres særlige kulturhistoriske karakter. Adam debuterede som forfatter i 2003.

Anmeldercitater:
stjernestjernestjernestjerne

»Adam Schnacks smukke bog om København. Med tydelig kærlighed til byens indretning og boligernes små finurlige detaljer – ude som inde – kommer vi rundt på Frederiksberg og i Indre København. […] Han siger et sted, at han forsøger at opfange et steds skjulte signaler, og det er sket på en både vidende, velskrivende og underholdende facon, hvor Schnack med både fakta og fortællinger beretter om sin passion: arkitekturen, livet og menneskene på Frederiksberg og i Indre By. […] flot suppleret af fotograf Lars Gundersens stoflige billeder«.
Licitationen

»Denne smukke bog er ikke kun for målgruppen, der holder af arkitektur og smukke huse, men så sandelig også for dem der elsker flotte fotos«.
Steen Flemming Jørgensen, rektor emeritus, filmanmelder

»Skøn bog, som jeg helt sikkert kommer til at bladre i og læse flere gange – ikke mindst når der skal planlægges en tur til storstaden. Jeg skal helt sikkert en tur ud på Holmen!!!«.
Dorthe Mundbjerg, udviklingssygeplejerske

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik