FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Lars GundersenAsger Schnack
Folk
80 over 80
Pris 299,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  191
ISBN:  9788771189650
Udgave, år:  1, 2017
Oplag, år:  1, 2017
Udgivelse:  November 2017
Indbinding:  Indbundet
Illustreret i farver
Best.nr.:  3895
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Fotografen Lars Gundersen og forfatteren Asger Schnack har bedt 80 mennesker over 80 om at fortælle deres historier. Det er der kommet en række spændende fortællinger ud af, som hylder livets længde.Når man er fyldt 80 år, er man ikke ung længere. Men man kan godt være ung af sind, være aktiv i nutiden – og drømme om fremtiden – og man kan godt være ’samfundsrelevant’! Man er en del af en sammenhæng. Man har en historie at fortælle!

Sportsfolk og musikere, politikere og erhvervsfolk, håndværkere og kunstnere, kvinder og mænd. Gennem to år har Gundersen og Schnack rejst rundt for at besøge og i foto og tekst at portrættere kendte og ukendte danskere – i alt 80 mennesker over 80 år.

De har talt om tidernes gang og om livsgæde og livslyst. Resultatet kan ses og læses i bogen her, der er en hyldest til livets længde.

Blandt de medvirkende er: Jytte Abildstrøm, Svend Asmussen, Gregers Dirckinck-Holmfeld, Maria Giacobbe, Ib Glindemann, Morten Grunwald, Sten Hegeler, Jørgen Jørgensen, Ruth Malinowski, Hanne Reintoft, Lise Svanholm og Torben Ulrich.

Bogen indeholder også tre essays skrevet af hhv. debattør og aktivist Emma Holten, professor og læge Carsten Obel og journalist Lone Kühlmann.


Forfatterinfo:
Lars Gundersen (født 1954) er fotograf og grafisk tilrettelægger. Han debuterede i 1983 med 'Idiotikon'. Han har fotograferet til en lang række udgivelser af vidt forskellig art. Tidligere bøger hos Frydenlund er Dansk Glaskunst (2012), Boligdrømme (2016) og På tur i reformationens København (2017).
 

Asger Schnack (født 1949) er forfatter og forlægger. Han debuterede i 1967 og hans forfatterskab består af digtsamlinger, essaysamlinger, børnebøger, romaner og biografier. Han har desuden redigeret talrige antologier og udvalg af dansk litteratur.

Anmeldercitater:

»[…] en række fremragende fotografiske portrætter og levende tekster om det liv, de ældre har levet og stadig lever«.
Lolland-Falsters Folketidende

»En lækker bladrebog med dybde. […] En fin udgivelse i disse tider med den megen fokus på ungdom«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Bogen er for mig spændende, fordi den er en samling af livserfaring, livsmod, livskærlighed, livsvisdom og livskloge mennesker. Skønne billeder hvor man ser livet der er levet – erfaringen i deres ansigter.«
Gitte Johansson, museumsvært

»En […] super flot og inspirerende bog, der afmystificerer og italesætter det uundgåelige faktum, at vi alle, hvis alt går vel, burde portrætteres på samme måde, når vi når dertil.«
Jimmy Hansen, lærer og pædagog

»Denne smukke fotobog fortjener at blive anmeldt. Jeg er vild med den bog.Alene omslaget! Fotos af 40 personer på forsiden – og 40 personer mere på bagsiden. Det er Lars Gundersens fotos. Og det er Asger Schnacks essays om 80 forskellige personer«.
Monica Krog-Meyer, POV international

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik