FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Ole Clifford
Broderskabet
Pris 299,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  639
ISBN:  9788771187458
Udgave, år:  1, 2016
Oplag, år:  1, 2016
Udgivelse:  September 2016
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  3893
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

En nervepirrende spændingsroman om tempelridderne og den hemmelige viden, de bragte hjem fra Det Hellige Land – og som har påvirket vores verdensforståelse helt frem til i dag.Hackeren Mikkel Halvorsen modtager et mystisk telefonopkald med et spor, der leder ham til et tophemmeligt bjergkompleks i Liechtenstein. Det hvirvler ham ind i et univers af hemmeligheder, penge og magt – med tråde helt tilbage til middelalderens tempelriddere og Paris i året 1307, hvor Frankrig er dybt forgældet.

For at genoprette landets økonomi fordømmer kong Phillippe den rige tempelridderorden og konfiskerer dens besiddelser. Og med henrettelsen af den sidste stormester sættes der punktum for tempelriddernes epoke. Ordensbrødrene forsvinder sporløst sammen med deres store formuer, komplekse banksystem og den hemmelige viden, de hjembragte fra Det Hellige Land. Eller gør de?

Sammen med sin ven Viktor Thomsen indleder Mikkel en researchopgave for Fraternité Croix Blanche – et schweizisk broderskab af anonyme milliardærer – og Mikkel og Viktor må efterhånden indse, at den gamle tempelridderorden måske alligevel ikke er helt uddød ...

Broderskabet
er bind to i Ole Cliffords kættertrilogi og dermed efterfølgeren til Katharerne. Tredje og sidste bind bliver Galileo. Hvert bind i serien kan også læses uafhængigt af de to andre.


Forfatterinfo:

Ole Clifford er født og opvokset i København, men har tilbragt mange år i USA som forretningsmand. I 1995 flyttede han tilbage til Danmark, og han har siden 2002 været forfatter på fuld tid. Han har skrevet 11 romaner, hovedparten inden for spændingsgenren, blandt andet Det 11. bud, Shahens elefant og Flyspotteren.

Anmeldercitater:

»Spændende på en måde, der kilder hjernen, uden at special effects er kommet på overabejde. Og apropos special effects – den serie måtte godt blive til film. Man kan kun glæde sig til Galileo [seriens bind 3]«.
Søndagsavisen Fritidsnyt

»[…] en værdig efterfølger til ’Katharerne’, hvor man tydeligt fornemmer det enorme researcharbejde. Detaljerne, og beskrivelserne af fortiden og bygningsværkerne, sidder lige i skabet. Den vigtige vekselvirkning mellem fortiden og nutiden fungerer fint, og på trods af sin længde er bogen hurtigt læst, da spændingen, og de korte kapitler, gør, at læseren holdes ved ilden samtidig med at de historiske detaljer nydes. Præcis måden en historisk spændingsroman skal skrues sammen på«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

stjernestjernestjernestjernestjerne

»[…] der er spænding til sidste side«.
Bogpusheren.dk 

Få en smagsprøve og læs kapitel 5 og 7 fra Broderskabet her.
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik