FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Line Palle AndersenHelle Bach Riis
Fra studie til arbejdsliv
– f*** er der sådan nogle idioter herude!
Pris 229,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  159
ISBN:  9788771186048
Udgave, år:  1, 2016
Oplag, år:  1, 2016
Udgivelse:  Juni 2016
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  3825
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Overgangen fra uddannelse til arbejde er en livsovergang for mange højtuddannede. En overgang, der involverer både arbejdsliv, privatliv og selvforståelse, og som kan udløse spørgsmål som: Hvad kan jeg? Og hvem er jeg?I sit første job som nyuddannet akademiker skal man ofte i gang med at skabe sit job, og man skal finde ud af, hvad man trives med i arbejdslivet. Man begynder at tjene penge, men mister oftest også meget af den frihed, der fulgte med studielivet. Det nye arbejde kræver samarbejde med flere faggrupper og aldersgrupper.

Nogle gange er den nyansattes forventninger for høje, andre gange er det arbejdspladserne, der glemmer at tage ordentlig hånd om den nye medarbejder.

14 akademikere fortæller hudløst ærligt om den langvarige proces, det er at finde sig til rette på arbejdsmarkedet og skabe sig en ny identitet med et arbejdsliv, man er glad for. Og om hvordan drømmejobbet ikke nødvendigvis er noget man finder, men kan være noget, man skaber. Det gælder uanset, om man er humanist, djøf’er, ingeniør eller noget helt fjerde.

Bogen er en håndsrækning til nyuddannede, der er på vej ud på arbejdsmarkedet eller lige er begyndt i deres første job. Også HR-personale og chefer i både private og offentlige virksomheder kan læse med og få nyttig viden om, hvad deres nyuddannede medarbejdere egentlig håber, føler og tænker. Forhåbentlig kan bogen anspore til nye tiltag og forretningsgange.


Forfatterinfo:

Line Palle Andersen er mag.art. Hun er ansat som lektor på Professionshøjskolen Metropol.

Helle Bach Riis er cand.mag. Hun er i dag ph.d.-studerende ved Roskilde Universitet.

Anmeldercitater:

»En meget brugbar bog, som jeg klart kan anbefale alle studerende på en videregående uddannelse«.
Lilian Nammour Thestrup Høj, lærer og cand.pæd.psyk.

stjernestjernestjernestjerne

»Jeg mener, at bogen er særdeles relevant for ledere, der skal ansætte akademikere. Nogle af de højtuddannede skal holdes meget mere i hånden, end mange ledere forventer. Sæt endelig godt med ressourcer af til at få de højt uddannede kørt ind i jobbet; og husk den gode fortælling om, hvorfor jeres virksomhed er til. Den historie higer akademikerne efter at få, er min konklusion efter at have læst denne glimrende bog«.
Ulla Bechsgaard, Jyllands-Posten

»Bogen er en velskrevet interviewbog, hvor en række akademikere fortæller helt ærligt om deres oplevelser i karrierens begyndelse og deres måde at håndtere dem på. Hvis du er usikker eller ny i job, kan den give viden om og indsigt i, hvordan du håndterer svære situationer, og hvordan du flytter dig videre. [...] Hvis du er grøn på det pul(veri)serende arbejdsmarked, har du en fin følgesvend her«.
Steen Kræmer Rasmussen, journalist og forfatter til Hit med jobbet

»Jeg er stor fan af idéen med bogen: Uddybende interviews med 12 relativt nyuddannede, der reflekterer over de første par år i arbejdslivet på den anden side af 5+ års akademiske studier. […] Hvert interview har sit eget lille efterskrift, hvor der er fulgt op på, hvordan det så er gået med vedkommendes arbejdsliv et par år efter interviewet. Her er mange triste skæbner heldigvis vendt til det bedre. Så der er da håb forude«.
Journalisten.dk

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik