FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Jens Henrik Thomsen
Hvad tænker de andre?
Socialfobi hos børn og unge
Pris 199,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  112
ISBN:  9788771187038
Udgave, år:  1, 2016
Oplag, år:  1, 2016
Udgivelse:  November 2016
Indbinding:  Indbundet
Illustreret
Best.nr.:  3783
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Tænker du alt for meget over, hvad andre mener om dig? Så meget, at du bliver bekymret og angst? Bogen er en guide til børn og unge med socialfobi – og deres voksne.Socialfobi er en angst for at være sammen med andre i specifikke situationer. F.eks. vil Line ikke sige noget i klassen for hvad nu, hvis det er forkert? Janus holder et vågent øje med andre mennesker, for tænk nu, hvis de synes, at han er ubegavet og kedelig at være sammen med? Og Mie vil ikke spise sin madpakke i skolen. Hun fokuserer hele tiden på, hvad de andre mon vil tænke om hende, hvis hun taber et stykke mad eller spilder ned ad sig selv.

I bogen møder vi de tre børn, og gennem deres historier om socialfobi får læseren redskaber til at tackle sin egen angst. Bogen hjælper barnet med at forstå sin fobi, og det får redskaber til at arbejde med den. Hør bl.a. om angstkontakten og hvordan socialfobien er en drillepind, der tænder for kontakten uden grund. Og lær om at gå på tankejagt for at fjerne de falske tanker.

Målet med bogen er, at socialfobien ikke begrænser barnets sociale, følelsesmæssige og intellektuelle udvikling. Den bygger på kognitiv adfærds­terapi og er skrevet i børnehøjde til børn og unge mellem 7 og 14 år.


Forfatterinfo:

Jens Henrik Thomsen er psykolog og arbejder på en børne- og ungdomspsykiatrisk klinik. Ved siden af driver han en psykologisk klinik, der har specialiseret sig i behandling af børn og unge med angst, fobier og OCD.

Anmeldercitater:

»Jeg kan bruge bogen professionelt i mit arbejde som børnepsykolog og vil klart anbefale den til målgruppen, som er børn/unge mellem 8-12 år men i høj grad og især til deres forældre, som ofte efterspørger konkrete redskaber«.
 Jette Vorup, psykolog

»Jeg er sikker på, at rigtig mange børn og forældre kan få glæde af bogen; ikke mindst fordi den også er med til at aftabuisere det at have socialangst. Det er meget mere almindeligt hos vores børn, end mange er klar over, og med denne bog kan børn se, at der er andre, der har det som dem, og at der kan gøres noget ved angsten«.
Ulla Johannessen, lægesekretær

»Bogen er en handlingsbog, og den har en ligefrem, fængslende og professionel adgang til børn. Man mærker, at bogen er skrevet ud fra et stort erfaringsmateriale, og jeg elsker den måde, som forfatteren leger løsningsmodellerne ind i barnet. En absolut prisværdig og nødvendig bog«.
Karakteren 12 i AKTbladet

»En virkelig god bog, som jeg varmt kan anbefale til stort set alle aldre«.
Marie Särs Andersen i Angstavisen

»Bogen går grundigt og ansvarligt til værks. Der loves ingen mirakler, og målgruppen tages alvorligt. […] Det er en seriøs og god bog om et udbredt problem, og bogen kan bruges til selvhjælp og som støtte til den voksne hjælper«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Thomsens guide er skrevet med en anerkendelse af, hvor svært det er at have socialfobi og med respekt for, at børn er forskellige. [...] Den kan varmt anbefales, specielt til børn eller forældre til et barn, der ikke ønsker at tale med en psykolog. Fagprofessionelle kan også have gavn af at læse bogen, der giver gode værktøjer til at skabe det bedst mulige samarbejde med forældre til et barn ramt af socialfobi«.
Sindbladet

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik