FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Birgitte Thomassen
På studietur til Bruxelles
Pris 149,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  167
ISBN:  9788771187182
Udgave, år:  1, 2017
Oplag, år:  1, 2017
Udgivelse:  Marts 2017
Indbinding:  Hæftet
Illustreret i farver
Best.nr.:  3740
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Tag med på studietur til hele Europas hovedstad Bruxelles. Guidebogen viser vej til byen med de rige rødder i Europas storslåede historie og giver i 10 dagstemaer inspiration til den perfekte studietur. 

 Bruxelles har det hele, og aldrig før har det været så nemt at tage på studietur dertil som nu. Bogen inspirerer både lærere og elever til at gå på opdagelse i den belgiske hovedstad.

Her er temaer med baggrund i historie, kultur, religion, sprog og politik. De spænder fra byens eklektiske og særprægede arkitektur over Belgiens imperialistiske fortid og gyldne overflade til nutidens EU-hovedstad.

Birgitte Thomassen har været i Belgien to gange om året de seneste 16 år, og med solid erfaring guider hun sikkert gymnasie- og hf-klasser igennem byens mange seværdigheder.

Bogen har fokus på en lang række fag, så det er let at tilrettelægge en flerfaglig studietur inkluderende f.eks. historie, samfundsfag, religion, billedkunst, engelsk, psykologi, kemi, design, fransk, dansk, matematik, geografi. Der er desuden forslag til to forskellige dagsture ud af Bruxelles og forslag til at arbejde sammen som klasse på tværs af fagenes metoder.


Forfatterinfo:

Birgitte Thomassen er cand.mag i psykologi, historie og idræt. Hun underviser på Sydkysten Gymnasium og har skrevet en lang række bøger om bl.a. historie og psykologi.

Anmeldercitater:

»Byen har tydeligt meget at byde på af kulturhistoriske vingesus og som turbulent moderne metropol. Det er en af styrkerne i Birgitte Thomassens indføring, at hun har et fint blik for byens mangfoldighed af tilbud til den typiske studierejsende. Bruxelles er meget andet end EU-hovedstad med endeløse kontorlandskaber i centrum og triste forstæder med social slagside; det viser bogen tydeligt.Det er en bog med faglig vægt skrevet til den enkelte elev, således er der hele vejen igennem meget konkrete anvisninger til, hvad man bør se hvornår, og til hvad man skal se, mens man gennemtraver byen«.
Alf Gørup Theilgaard, lektor i dansk og billedkunst

»Sikke en herlig bog om en spændende og sammensat by. Birgitte Thomassen åbner kulturelle og historiske aspekter af Bruxelles og giver læseren en sammenhængende, logisk fremadskridende introduktion til byen. […] Jeg har rejst i Bruxelles ad adskillige omgange, men har lært en masse nyt, som har givet lyst til endnu et besøg – snart!«.
Helle Bonde, bibliotekar

»Den er meget anvendelig, velskrevet og indeholder et væld af informationer, som kan hjælpe både den travle lærer og sætte eleverne på sporet af mange interessante problemstillinger og oplevelser. […] Bogen er hermed varmt anbefalet, og den pædagogiske vinkel fornægter sig ikke […]«.
Noter

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik