FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Rikke Hedehus

Forord: Bobby Zachariae, professor, dr.med. og cand.psych.

Efterord: Brita Løvendahl, hospitalsdirektør, Sclerosehospitalerne i Danmark


Find glæden
Du vælger selv dit mindset
Pris 199,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  103
ISBN:  9788771185843
Udgave, år:  1, 2015
Oplag, år:  1, 2015
Udgivelse:  November 2015
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  3693
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

En beretning om at leve med sclerose – og om at vælge og insistere på et mindset, der fokuserer på livskvalitet frem for sygdom. Med afsæt i den kognitive psykologi viser Rikke Hedehus, hvordan livskvalitet ikke blot handler om at tænke positivt – der må gerne være plads til både tvivl og sorg – men om at søge mening med tilværelsen, selvom den kan være endog særdeles udfordrende.

 Rikke Hedehus tror på, at et stærkt mindset – vores tilgang til livet – er afgørende for, hvordan vi kan mobilisere flere personlige ressourcer, og for hvordan vi handler og vælger.

En enkelt ny tanke kan være afgørende. De ord, vi fodrer vores tanker med, er fundamentet for vores mindset og dermed for vores valg og handlinger her i livet. Godt avler godt og spreder sig som ringe i vandet. Glæde avler glæde, og håb avler håb.

Denne dybt personlige fortælling er baseret på forfatterens historie og hendes oplevelser med sclerose som følgesvend i 20 år. Hendes udgangspunkt for at leve sit liv er at fokusere på det, som hun har mulighed for at påvirke, og nedtone det negative, der er en del af syg­dommen og livet.

Bogen kan bruges af alle, som oplever, at livet indimellem kan være svært. Du behøver ikke have sclerose eller en anden kronisk sygdom for at læse bogen. Måske er du pårørende, rådgiver eller behandler?

Det kan også sagtens være, du kan nikke genkendende til ordene – vi kan nemlig alle finde glæden, nogen gange har vi bare brug for at blive mindet om den. 


Forfatterinfo:

Rikke Hedehus er født i 1970. Siden 1996 har hun levet med diagnosen sclerose. Hun er cand.scient. og har siden 1998 arbejdet som IT-projektleder og konsulent. Hun har på eget initiativ skabt sit nuværende fleksjob i en socialøkonomisk virksomhed.

Læs mere på forfatterens egen hjemmeside.
Anmeldercitater:

»En god lille selvhjælpsbog, der husker os på at lytte til os selv. At være opmærksom på vores mindset, og hvordan det påvirker os. En rigtig positiv oplevelse, når livet er svært«.
Lene Zeidler Gad, cand.scient.soc

»Jeg har lært meget nyt og fik inspiration til nye valg for mig selv, på trods af, at jeg ikke personligt har oplevet invaliderende sygdom. Positiv oplevelse at læse denne bog!«
Jette Vorup, psykolog

»En virkelig inspirerende bog, der kaster lyset på de muligheder og begrænsninger eget mindset bibringer. [...] Det er en rigtig flot og letlæselig bog skrevet til stor inspiration for os alle«.
Malene Sander, CFO hos Mediehuset Ingeniøren 

»Det bobler af livslyst og vilje til at følge glæden og få et godt liv med de begrænsninger, sygdommen giver. Men der er også plads til sorg […] Mestringsstrategierne og den optimistiske tone i bogen er en god inspirationskilde til andre i lignende situationer«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik