FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Maja Nørgård Jacobsen

Forord af Finn Skårderud


Mentaliseringskompetence
– i professionel praksis med børn, unge og familier
Pris 299,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  253
ISBN:  9788771184624
Udgave, år:  1, 2015
Oplag, år:  2, 2016
Udgivelse:  Maj 2015
Indbinding:  Indbundet
Best.nr.:  3578
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Bogen beskriver en mentaliseringsbaseret tilgang som en metode til at skabe udvikling hos børn, unge og familier.Gennem fire hovedemner samler og udveksler forfatterne erfaringer fra arbejdet med mentalisering:

  • Introduktion til metoden.
  • Tilgangen.
  • I socialpædagogisk praksis.
  • Indsatser i familien.

Bogen indeholder konkrete værktøjer, ligesom den forholder sig til en række relevante forhold på området i et mentaliseringsperspektiv – herunder resultatdokumentation i form af Integrated Children’s System (ICS), traumers betydning for barnets udvikling, psykiske lidelser og hjernen. 

Bogen er en guide til fagprofessionelle, bl.a. socialrådgivere, pædagogisk personale og behandlere.

Bogens bidragydere er: cand.psych.aut. Maja Nørgård Jacobsen, lektor i psykologi og psykiatri Michael Adam Cho Guul, cand.psych.aut. Jesper Birck, pædagog Rikke Tomra Engberg, specialpædagog Tine Gasberg, socialrådgiver Jonatan Jonsson, socialrådgiver Sussi Falther Kloster, cand.pæd.pæd.psych. og pædagog Mirja Laubek, cand.psych.aut. Birgit Moselund, BA i filosofi og psykoterapeut Mette Mørk Nielsen, idrætspædagog Henrik Toftgaard og socialrådgiver og familieplejekonsulent Lea Tranberg.


Redaktørinfo:

Maja Nørgård Jacobsen er cand.psych.aut. med egen praksis. Hun underviser bl.a. på Socialstyrelsens Børnekatalog og arbejder ud fra en mentaliseringsbaseret tilgang med bl.a. terapi, undervisning og supervision. Hun foretager desuden forældrekompetenceundersøgelser. 

Anmeldercitater:

»Bogen her bør være obligatorisk for plejeforældre, socialrådgivere og pædagoger. De vil kunne få stor glæde af alle disse eksempler og fordybe sig i det forholdsvis nye begreb, som mentaliseringskompetence er«.
Steen Flemming Jørgensen, rektor emeritus

»Det er en fagbog, som gjorde, at jeg fik en ny teoretisk vinkel på mentalisering. [...] Det er derfor en fagbog, jeg kan anvende professionelt i det socialpsykiatriske område, som jeg arbejder i«.
Emma Javadi Moth, socialpædagog

»Emnet for bogen er et af de mest relevante at tage op for tiden, og det er lykkedes forfatterne at sammensætte kapitlerne, så man som læser føler at komme hele vejen rundt om emnet. [...] God lærerig og positiv oplevelse at læse bogen, den kan anbefales«.
Jette Vorup, psykolog

»Jeg finder bogen særdeles relevant og vil helt sikkert vende tilbage til den flere gange og kan kun anbefale den til alle, som arbejder med børn, ikke mindst plejefamilier og lærere og pædagoger inden for specialområdet vil kunne have glæde af at læse bogen«.
Dorthe Skovborg, socialpædagog og lærer på en behandlingsskole

»Man får en følelse af, at alle 12 forfattere har brændt for emnet. Bogen har en specielt godt struktureret litteraturliste«.
Karakteren 12 i AKTbladet

»Som fagbog er den i top. Indholdsfortegnelsen er detaljeret, sproget er lettilgængeligt, indledningsvis giver hvert kapitel et kort rids af indholdet og afsluttes med et kort resumé. Hvert kapitel har sin egen grundige litteraturliste. Redaktørerne har gjort sig umage og sat en bog sammen til glæde for os praktikere, som gerne vil have indføring i begreberne mentalisering og mentaliseringskompetence«.
Sygeplejersken

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik