FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Tom Dahl-Østergaard
Doradoer og delfiner
– kapsejlads over Atlanten
Pris 299,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  224
ISBN:  9788771183443
Udgave, år:  1, 2014
Oplag, år:  1, 2014
Udgivelse:  Maj 2014
Indbinding:  Indbundet
Illustreret i farver
Best.nr.:  3416
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Har du nogensinde drømt om at skifte det daglige stress og jag ud med en sejlads på de store oceaner? I en periode, hvor arbejde og hverdag var ved at tage overhånd, gjorde Tom Dahl-Østergaard netop det. Han fik plads på båden SY Ahead og deltog i kapsejladsen Atlantic Rally for Cruisers, der går fra De Kanariske Øer over Atlanten til St. Lucia i Caribien.På havet går alting i sit eget tempo. Selvom rammen er en kapsejlads, hvor det handler om at komme først, er der masser af plads til at tænke over livet, tilværelsen og rejsen i sig selv, hvor destinationen ikke nødvendigvis er målet.

Tom Dahl-Østergaard fortæller om eventyret, oceanet under himmelhvælvet med masser af frisk luft, delfiner som rejsepartnere, og hvordan samspillet mellem besætningen på fem mænd og en kvinde udvikler sig på godt og ondt.

Med drømmen følger ro, sjælefred, afklaring og gåpåmod. Hvad venter du på? 

 


Forfatterinfo:

Tom Dahl-Østergaard er passioneret lystsejler med masser af eventyrlyst i blodet. Han har boet på fire kontinenter og besøgt flere end 100 lande. Han er i dag chef for det internationale kontor på Copenhagen Business School.

Anmeldercitater:

»Doradoer og delfiner vækker stilfærdigt, men bestemt læserens udlængsel og refleksion over eget liv og egne drømme. Bogen er netop det, Tom Dahl-Østergaard nævner som et afsæt til handling – et wake up call: ’Husk nu dine drømme, og få dem levet ud, mens du kan. Det behøver ikke være så svært’. Bogen er en smuk beskrivelse af at rejse med vinden over havet, sanse døgnets cyklus og fornemme, hvordan tid og afstande ændres og bliver relative. Med drømmeudlevelsen følger ro, sjælefred, afklaring og gåpåmod. Hvad venter vi andre på?«.
Carsten Wulff

»Tom har evnen til at lade sig begejstre. Hans maleriske fortælleevne får mig til at høre hvalerne, mærke den ulidelige varme, skiftet fra vindstille til kuling med 4-5 meter høje bølger og de sidste dages mangel på vand, mad og gas. Føler nærmest på egen krop, hvordan det er at sidde 19 meter oppe i masten, når gennakeren skal fikses, mens båden duver for vinden. Jeg ser delfiner, havskildpadder og morild for mig, fornemmer stemningen om bord, og har indset vigtigheden i at følge sin passion«.
Birte Spanter

»Spændingen er intakt fra første linje, i løbet af kort tid havde jeg det, som om jeg selv var med om bord på det gode skib S/Y Ahead og kunne mærke spændingens sug i maven, da nedtællingen begyndte, og startskuddet gik til den store kapsejlads over Atlanten. Jeg slugte de første mange kapitler og glemte flere gange alt om tid og sted, mens jeg begav mig ud på det store hav. Smilende konstaterede jeg, at mange af de overvejelser og tanker, vi gjorde os i forbindelse med vores eventyr, er de samme som Tom Dahl-Østergaard gjorde sig«.
Malene Wilken, forfatter til bøgerne Skibet er ladet med eventyr og Sluserne åbner for nye eventyr

»Bogen må betragtes som håndbogen for alle rookies, der har sejlet det meste hjemme i andedammen og gerne vil forsøge sig med et rigtigt Tall ship uden at være i besidelse af uanede resurser til et sådant projekt. Men bogen er også en beretning om en morderne mand, far og ægtefælle, der rammer muren og søger tilbage i sig selv for at finde en nøgle til at komme videre. Nøglen er en drøm om at gøre det helt vilde … Han må sejle over Atlanten. En fantastisk beretning«.
Thor Bisbjerg

»Selvom den indbundne bog vejer i hånden med sine 224 sider, er den hurtig læst. Sproget er let som skumsprøjt, der er masser af store farvefotos […]«.
Berlingske Rejseliv

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik