FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Charlotte Lillegaard PetersenBodil Møller Christensen
Bag om whiplash
Pris 249,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  239
ISBN:  9788771183122
Udgave, år:  1, 2014
Oplag, år:  2, 2020
Udgivelse:  September 2014
Indbinding:  Hæftet
Best.nr.:  3271
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

En håndbog for tilskadekomne, men også pårørende og fagfolk kan med fordel læse med. Den kommer hele vejen rundt om de vanskeligheder, man kan møde efter en whiplashulykke, og klæder den whiplashramte på til at håndtere skader og udfordringer.I bogen kan den whiplashramte hente hjælp til at øge sin handle­kraft og til at forbedre sin kommunikation med sund­heds­systemet og pårørende – og til at gå nye veje og ikke mindst til at håndtere smerterne.

Whiplash og hjernerystelse går ofte hånd i hånd, da mange bliver skadet på både nakke og hoved i samme ulykke. Bogen har sit primære fokus på whiplash, men dykker også ned i problematikkerne omkring hjernerystelse.

Hvordan navigerer man i junglen af informationer og anbefalinger? I bogen får læseren jordnære tips og konkret hjælp til, hvordan man forholder sig til behandling, øvelser, stress, hverdagen, smertedæmpende kost og meget mere. Forfatterne møder læseren midt i den dagligdag og det kaos, som man kan havne i.

Bogen giver konkret baggrundsviden om whiplash og går bag om myter og fordomme. Whiplash som begreb gennemgås rent historisk, og bogen debatterer og undersøger skader, symptomer og behandling. Det er en letlæselig og overskuelig bog, skrevet i korte afsnit, så man kan gå til og fra bogen og læse lidt ad gangen.

Bogen bringer interview med en række danske og udenlandske eksperter. Desuden har en række fagpersoner, bl.a. speciallæger og behandlere, bidraget med deres viden til bogen.

Også sundhedspersonale som læger, fysio­tera­peuter, kiropraktorer og sagsbehandlere kan læse med og få ny viden samt indsigt i den whiplashramtes verden.

Charlotte Lillegaard Petersen og Bodil Møller Christensen har begge selv skader efter whiplash. De har beskæftiget sig indgående og fagligt med emnet i mange år, bl.a. i form af informationsarbejde og patientrådgivning – og de har skrevet den bog, de selv har manglet.


Anmeldercitater:

»Som whiplash-læser føler man sig forstået, hvilket er en sjælden oplevelse. Netop denne forståelse, og at forfatterne kommer langt omkring, adskiller bogen fra andre, jeg har læst om whiplash. [...] Jeg har haft en overordentlig positiv oplevelse ved at læse bogen«.
Henni Fyhn, whiplash-ramt skolelærer 

»Bogen er en mulighed for at få et kig ind i den samtale, der foregår udenfor det professionelle rum, og i de emner, der vedrører patienterne allermest. Til dette formål gør bogen sig godt, og den er både let forståelig og indsigtsfuld«.
Fysioterapeuten

»[…] simpelthen en uundværlig bog. […] Det er en meget informativ bog, som jeg varmt kan anbefale, og som jeg synes, alle med piskesmæld/hjernerystelse skal læse«.
Whiplash Nyt

»[…] en bog, man bliver klogere af at læse. Den kan anbefales som håndbog til alle whiplashramte og deres pårørende, men sundhedsfagligt personale vil også have megen glæde af at læse den«.
Overlæge Lise Kay i PTU's blad Livtag

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik