FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Tina Reichstein
Sprogpolitik
– fra ord til handling
Pris 199,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  94
ISBN:  9788771182965
Udgave, år:  1, 2013
Oplag, år:  1, 2013
Udgivelse:  Januar 2014
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  3213
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvordan sikrer man en rød tråd mellem organisationens værdier og den skriftlige kommunikation? Denne bog giver dig svaret – og gør samtidig op med myten om, at en sprogpolitik kan klares med ti gode råd på et A4-ark.Stavefejl, inkonsekvens og brug af uforståeligt fagsprog får kunder til at forsvinde. Hvis man ikke forstår budskabet, ikke føler sig forstået eller bare irriteres over stavefejl, så vender man ikke tilbage. Netop derfor er det vigtigt, at man som virksomhed har en fast og konsekvent sprogpolitik, der fokuserer på kundens behov. En ensartet kommunikation øger nemlig virksomhedens troværdighed, og det afspejler sig i omdømmet – og dermed på længere sigt også i indtjeningen.

Bogen fortæller kort og præcist, hvad en sprogpolitik egentlig er: nemlig en måde at sikre, at organisationens værdier og skriftlige kommunikation hænger sammen. Den kommer hele vejen rundt – fra de første forberedelser, uddannelsen af sprogambassadører og skrivende medarbejdere til det arbejde, der skal gøres, for at sprogpolitikken kan få et langt og godt liv.

Bogen henvender sig til kommunikationsmedarbejdere, HR-folk, marketingmedarbejdere og alle andre, som ønsker hjælp til arbejdet med at indføre en sprogpolitik.


Forfatterinfo:

Tina Reichstein er stifter og ejer af kommunikationsfirmaet Syntaksis ApS, cand.mag. i dansk og retorik og en erfaren underviser og formidler inden for dansk sprog og kommunikation.

Anmeldercitater:

»Det er en fornøjelse at læse bogen ’Sprogpolitik’. Forfatteren skriver bl.a. sådan, som hun skriver, at man skal, nemlig klart, kort og meningsfuldt. Jeg underviser undertiden i kommunikation, og der er vel ikke så meget nyt for mig, men det er sat op på en klar og pædagogisk måde, og det kan jeg godt bruge. [...] Alt i alt: tommelen op for denne bog«.
Jens Jørgen Nielsen, konsulent

»[…] en tynd bog – ikke engang 100 sider – men der er ikke desto mindre masser af indhold. […] konkret og med fokus på praksis. […] Det er alt i alt en rigtig god guide til den kommunikationsmedarbejder, der skal have ansvaret for sprogpolitikken«.
Journalisten.dk

»Hvis du skal til – eller er i færd med – at indføre en sprogpolitik, e der al mulig grund til at gribe fat i denne guide […] Bogen er let og hurtig at læse, men har ikke desto mindre tyngde og inspiration til mange timers arbejde. [Bogen] lægger kort sagt op til handling«.
Kommunikatøren

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik